ΣΤΙΒΟΣ

Στίβος: Υποψήφια πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ η Σακοράφα

Η Σοφία Σακοράφα κατά τη διάρκεια συζήτησης στη Βουλή
Η Σοφία Σακοράφα κατά τη διάρκεια συζήτησης στη Βουλή EUROKINISSI

Έπειτα από πρόταση του Γ.Σ. Τρικάλων, η Σοφία Σακοράφα, είναι υποψήφια για την προεδρία του ΣΕΓΑΣ.

Μία ακόμα μεγάλη αθλήτρια του θα είναι υποψήφια για την προεδρία του ΣΕΓΑΣ. Μετά την Τασούλα Κελεσίδου και η Σοφία Σακοράφα θα είναι ως υποψήφια για την προεδρία της Ομοσπονδίας μετά από πρόταση του Γ.Σ. Τρικάλων.

Κορυφαία στιγμή της καριέρας της ήταν η κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 1982 που διεξήχθη στην Αθήνα, από το 2007 είναι βουλευτής ενώ διετέλεσε και ευρωβουλευτής. Τώρα κατέχει το ρόλο του αντιπροέδρου της Βουλής.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Το Δ.Σ του Γ.Σ. Τρικάλων συνεδρίασε την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου με μοναδικό θέμα την πρόταση υποψηφιότητας της Σοφίας Σακοράφα για την προεδρία του ΣΕΓΑΣ.

Ο πρόεδρος και τα μέλη του συμβουλίου ανέλυσαν τους λόγους της πρότασης τους, προτάσσοντας την διαδρομή της Σοφίας Σακοράφα στους παγκόσμιους στίβους, αλλά και τη λαμπρή συνεχόμενη παρουσία της στον κοινωνικό στίβο.

"Η πορεία της με γνώμονα πάντα αρχές, αξίες και ιδανικά αδιαπραγμάτευτα, την καθιέρωσε στην συνείδηση των πολιτών ως μια προσωπικότητα με σιδερένια θέληση, πίστη και σταθερότητα στις αρχές της. Πιστεύοντας ότι η ήρθε η στιγμή να τεθεί επικεφαλής ενός χώρου που τον έζησε, γνώρισε, αγάπησε, τίμησε και υπηρέτησε με την φιλοδοξία να προσθέσει το δικό της λιθαράκι και το μεράκι της, την προτείνουμε ομόφωνα για την προεδρία της ομοσπονδία μας, με τη βεβαιότητα ότι θα πετύχει απόλυτα το όραμα της", αναφέρει η ανακοίνωση του ΓΣ Τρικάλων, την οποία υπογράφουν ο πρόεδρος του συλλόγου Ελευθέριος Σούλας και ο γενικός γραμματέας, Κωνσταντίνος Γιουβρής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ