ΣΤΙΒΟΣ

Τα νέα επιχειρηματικά... άλματα του Εμμανουήλ Καραλή

Ο Εμμανουήλ Καραλής για τη νέα του σειρά streetwear
Ο Εμμανουήλ Καραλής για τη νέα του σειρά streetwear

Ο Εμμανουήλ Καραλής συνεχίζει την επαγγελματική του ανέλιξη, αυτή τη φορά εκτός στίβου, δημιουργώντας μία νέα σειρά premium streetwear.

Το πρώτο του επιχειρηματικό άλμα έκανε ο Εμμανουήλ Καραλής, αυτή τη φορά εκτός στίβου. Ο Έλληνας πρωταθλητής λανσάρει την FMF, τη δική του σειρά streetwear φτιαγμένη στην Ελλάδα με στόχο να πάει κόντρα στα στερεότυπα και τις ταμπέλες και να δώσει έμφαση στην άνεση και την ποιότητα.

Η νέα σειρά streetwear του Εμμανουήλ Καραλή
Η νέα σειρά streetwear του Εμμανουήλ Καραλή


Σε μία εποχή που ο αθλητισμός δοκιμάστηκε πολύ, ο "Μανόλο" βρήκε μία λύση για να εκτονωθεί και να δείξει τη δημιουργικότητά του. "Στον ελεύθερό μου χρόνο, συχνά θα με βρει κανείς να κοιτάω σύγχρονα brands, να εμπνέομαι από την πόλη, τον αθλητισμό, τους νέους. Σκεφτόμουν εδώ και πολύ καιρό ότι θα ήθελα να έχω τη δική μου σειρά ρούχων. Ρούχα που θα ήταν ακριβώς όπως αυτά που θα επέλεγα εγώ να φοράω. Σε φυσικούς τόνους, προσεγμένη ποιότητα, άνετα και minimal. Κάπως έτσι, και με την ευκαιρία του επιπλέον χρόνου που δημιουργήθηκε στο πρόγραμμά μου λόγω της πανδημίας, εμπνεύστηκα και υλοποίησα τη σειρά FMF".

Η νέα σειρά streetwear του Εμμανουήλ Καραλή
Η νέα σειρά streetwear του Εμμανουήλ Καραλή


Με τίτλο το αγαπημένο του μότο "Fly Manolo Fly" και την αγάπη του για την ποιότητα και το στυλ, γεννήθηκε η νέα αυτή ιδέα που αποτελεί το χόμπυ του Καραλή, σε μία περίοδο που ο αθλητισμός δοκιμάζεται. "Τα FMF είναι κατά μία έννοια το χόμπυ μου, το οποίο το πάω ένα βήμα παρακάτω. Η ενασχόληση μου με τον πρωταθλητισμό παραμένει η προτεραιότητά μου, και η όρεξή μου για την επόμενη επιτυχία, για τον επόμενο αγώνα και τις προπονήσεις μου παραμένουν στο επίκεντρο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ