ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ

Η ποδοσφαιρική σεζόν ξεκίνησε με 0% Γκανιότα* στην Interwetten

SUPERLEAGUE 2020-2021 / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2020-2021 / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στο πλαίσιο της ανάπτυξης και βελτίωσης του προϊόντος και των υπηρεσιών της, η Interwetten ξεκίνησε την ποδοσφαιρική σεζόν κάνοντας αρχή στην προσφορά με 0% Γκανιότα*.

Με μια μοναδική προσφορά ξεκινά τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν μία από τις παλαιότερες στοιχηματικές εταιρείες. Πιο συγκεκριμένα, η Interwetten προσθέτει στο ήδη πλούσιο προϊόν της και παιχνίδια με 0% Γκανιότα*. Η νέα προσφορά έρχεται στο πλαίσιο της ανάπτυξης και βελτίωσης του προϊόντος και των υπηρεσιών που επιχειρεί να κάνει η εταιρεία και δίνει την ευκαιρία για ποντάρισμα με μηδενική γκανιότα και άρα καλύτερες αποδόσεις.

Η αρχή για τη νέα προσφορά της Interwetten έγινε το Σαββατοκύριακο 12 & 13 Σεπτεμβρίου, διάστημα κατά το οποίο η στοιχηματική εταιρεία είχε στη διάθεση των παικτών της παιχνίδια με 0% Γκανιότα*! Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ο τελικός του Κυπέλλου ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου.

Ακολούθως θα υπάρξουν σε συχνή βάση παιχνίδια χωρίς γκανιότα. Σε πρώτη φάση, τα παιχνίδια αυτά θα αφορούν κυρίως τη Super League Interwetten, της οποίας ο "χρυσός χορηγός" είναι η στοιχηματική εταιρεία, ενώ στη συνέχεια η προσφορά θα επεκταθεί και σε αγώνες άλλων σημαντικών πρωταθλημάτων και διοργανώσεων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ & LIVE STREAMING

Επιπλέον, η Interwetten θα προσφέρει πολύ περισσότερα Ειδικά Στοιχήματα στη Super League Interwetten, ενώ οι αγορές των Ειδικών Στοιχημάτων έχουν εμπλουτιστεί σε όλες τις κορυφαίες διοργανώσεις, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους παίκτες να επιλέξουν από μία πληθώρα στοιχημάτων.

H λίστα με τα προσφερόμενα Live Streaming έχει μεγαλώσει και από αυτή τη σεζόν οι παίκτες της Interwetten θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν ακόμα περισσότερα γεγονότα σε ζωντανή μετάδοση μέσα από την πλατφόρμα.

Όσον αφορά τα παιχνίδια με 0% Γκανιότα, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις και η προσφορά ισχύει για συγκεκριμένες αγορές οι οποίες θα εμφανίζονται στο εκάστοτε παιχνίδι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ