BET CORNER

Με θέα την κορυφή και MatchCombo σε Γαλλία, Γερμανία και Ισπανία

Ο Λιονέλ Μέσι κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ στο πρωτάθλημα
Ο Λιονέλ Μέσι δίνει οδηγίες στους συμπαίκτες του AP PHOTO/JOAN MONFORT

Πολύ σημαντικά παιχνίδια στα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης, με θέα την κορυφή και συνδυαστικές στοιχηματικές επιλογές σε εξαιρετικές αποδόσεις.

Η Μπαρτσελόνα δεν έχει περιθώρια για απώλειες, ζόρικο απόγευμα περιμένει την Μπάγερν στη 'Bay Arena', πονηρή έξοδος για τη Μίλαν στη Ρέτζιο Εμίλια και ζόρια για την Παρί στην έδρα της Λιλ.

(Σάββατο, 17:15) Μπαρτσελόνα - Βαλένθια: Παιχνίδι για την 14η αγωνιστική στη La Liga, όπου η Μπαρτσελόνα δεν έχει περιθώρια για απώλειες στο 'Camp Nou'. Οι 'μπλαουγκράνα' είναι ήδη στο -6 από την πρωτοπόρο Ατλέτικο Μαδρίτης, που έχει και ένα ματς λιγότερο από την παρέα του Μέσι. Μετά την ήττα από την Κάντιθ, η Μπαρτσελόνα πέτυχε δύο σερί νίκες κόντρα σε Λεβάντε, Σοθιεδάδ εντός έδρας και τώρα ψάχνει το 3/3. Ελέω κορονοϊού και αναβολών το πρόγραμμα έχει διαφοροποιηθεί, έτσι προέκυψαν τα τρία σερί εντός έδρας ματς για τους 'μπλαουγκράνα'. Φάτι, Πικέ και Σέρτζι Ρομπέρτο είναι εκτός μάχης. Αμφίβολος ο Ντεμπελέ.

Στην 12η θέση βρίσκεται η Βαλένθια. Με 14 βαθμούς, στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη και στο -6 από την 6η θέση που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Φτάνει στη Βαρκελώνη από δύο σερί ισοπαλίες (Έιμπαρ, Μπιλμπάο) και τρεις συνολικά στα πέντε τελευταία ματς (συν μια νίκη και μια ήττα). Σίλεσεν, Γκαμεϊρό, Μάξι Γκόμες, Σανμαρτίν και Λάτο είναι στο ιατρικό δελτίο. Δύσκολα θα προλάβει κάποιος.

Είναι γνωστό πως το κλίμα στο εσωτερικό της Μπαρτσελόνα δεν είναι το καλύτερο δυνατό. Ο Κούμαν ό,τι και να γίνει δύσκολα θα συνεχίσει στον πάγκο με την επόμενη διοίκηση, ενώ είναι πάντα ανοιχτή πληγή το θέμα συμβολαίου του Μέσι. Δεν είναι και πολύ καλύτερα τα πράγματα στη Βαλένθια, που εν μέσω αγωνιστικών και οικονομικών προβλημάτων προσπαθεί να έχει τουλάχιστον μια σεζόν χωρίς άγχος.

Οι 'νυχτερίδες' πάνε με κάμποσες απουσίες στο 'Καμπ Νόου', θα παίξουν άμυνα και όπου βγει. Από την άλλη, η Μπαρτσελόνα δεν έχει την θανατηφορά αποτελεσματικότητα των προηγούμενων χρόνων στην επίθεση. Έχει τον πρώτο και τελευτάιο λόγο στο ματς, δύσκολα όμως το σκορ θα ξεφύγει. Μια επιλογή στο MatchCombo της Stoiximan καλύπτει τις απαιτήσεις μας στην αναμέτρηση και είναι το 1 & under 4,5 γκολ σε απόδοση 1.93.

(Σάββατο, 19:30) Λεβερκούζεν - Μπάγερν Μονάχου: Ντέρμπι κορυφής στην 'Bay Arena' για την 13η αγωνιστική της Bundesliga. Η πρωτοπόρος και αήττητη Λεβερκούζεν υποδέχεται την 2η της βαθμολογίας και... μόνιμη πρωταθλήτρια τα τελευταία χρόνια, Μπάγερν Μονάχου. Οι 'ασπιρίνες' μετράνε τρεις σερί νίκες (Σάλκε, Χόφενχαϊμ, Κολωνία), φτάνοντας τις οκτώ συνολικά στη διοργάνωση, με τέσσερις ισοπαλίες και τέρματα 27 υπέρ και 10 παθητικό. Αράνγκις, Αρίας, Μπέντερ, Παλάσιος και Παουλίνιο δεν προλαβαίνουν το ματς. Η Μπάγερν φτάνει στην αναμέτρηση μετά την οριακή νίκη επί της Βόλφσμπουργκ (2-1), που ήρθε μετά από δύο σερί ισοπαλίες κόντρα σε Λειψία και Ουνιόν Βερολίνου. Το συνολικό ρεκόρ των Βαυαρών διαμορφώνεται σε 8Ν-3Ι-1Η, με γκολ 37-18. Κουασί, Χάβι Μαρτίνεθ, Τίλμαν είναι εκτός μάχης. Αμφίβολος ο Γκορέτσκα.

Εξαιρετική η εικόνα της Λεβερκούζεν, σκοράρει με συνέπεια και ανταποκρίνεται πολύ καλά ανασταλτικά. Έχει το δεύτερο καλύτερο ρεκόρ σε άμυνα και επίθεση στην κατηγορία. Δημιουργεί με ευκολία και σπανίως λαθεύει στη μεσαία γραμμή. Η Μπάγερν είναι πολυβόλο μπροστά, παρουσιάζει μακράν του δευτέρου τη μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στο σκοράρισμα. Την ίδια στιγμή ωστόσο έχει κάμποσα κενά στα μετόπισθεν, με παθητικό μέσο όρο 1,5 γκολ ανά ματς.

Το μίνιμουμ που ψάχνει στην αναμέτρηση είναι να μην ηττηθεί, ενώ και για τη γηπεδούχο η διατήρηση του αήττητου θα ήταν καλοδεχούμενη. Αν το ματς φύγει από την ισοπαλία, οι Βαυαροί χάρη στην εμπειρία και την ποιότητα τους, έχουν τον πρώτο λόγο. Η επιλογή μας εδώ θα είναι συνδυαστική, με το Χ2 & g/g στο MatchCombo της Stoiximan, που συναντάμε στο ικανοποιητικό 1.78.

(Κυριακή, 16:00) Σασουόλο - Μίλαν: Ματσάρα στο 'Mapei Stadium' της Ρέτζιο Εμίλια. Στην 6η θέση η Σασουόλο με 23 βαθμούς, στο -5 από την πρωτοπόρο Μίλαν. Μετά την ήττα από την Ίντερ πήρε ισοπαλία στις έδρας των Ρόμα και Φιορεντίνα, ενώ κέρδισε εντός την Μπενεβέντο παίζοντας με παίκτη λιγότερο για ένα ημίχρονο. Με έξι νίκες, πέντε ισοπαλίες και μόλις μια ήττα σε 12 ματς, οι 'νεροβέρντι' αποτελούν ευχάριστη νότα στη φετινή Serie A. Μοναδική απώλεια ο Ρομάνια ενόψει της αναμέτρησης. Η Μίλαν συνεχίζει αήττητη την πορεία της στην κορυφή, όμως μετά τις δύο σερί ισοπαλίες με Πάρμα (2-2) και Τζένοα (2-2) η Ίντερ πλησίασε στον ένα βαθμό. Μπενασέρ, Γκάμπια, Κιέρ και Τεό Ερναντές δεν προλαβαίνουν το ματς.

Με εξαίρεση το παιχνίδι κόντρα στην Ίντερ, η Σασουόλο παρουσιάζει εξαιρετικό αγωνιστικό πρόσωπο και ανάλογα αποτελέσματα. Παίζει πάντα επιθετικά και εσχάτως έχει βελτιώσει την αμυντική της εικόνα (κράτησε το μηδέν στα τρία από τα πέντε τελευταία). Διαθέτει πλειάδα μεσοεπιθετικών που μπορούν να απειλήσουν μέσω δημιουργίας ή εκτέλεσης. Η Μίλαν είναι εξόχως σοβαρή, έχει συνοχή, προσανατολισμό και ξεκάθαρους ρόλους στο παιχνίδι της.

Κέρδισε ματς στις λεπτομέρειες, μοιάζει να έφτασε στο 100% σε όλα τα παιχνίδια της και φυσιολογικά παρουσιάζει μια σχετική κάμψη στα τελευταία ματς. Και οι έξι εκτός έδρας αναμετρήσεις της ολοκληρώθηκαν με g/g & over 2,5, το ίδιο περιμένουμε να συμβεί και στη Ρέτζιο Εμίλια. Διαμορφώνουμε την επιλογή μας ανάλογα και πάμε στο MatchCombo g/g & over 2,5 σε απόδοση 1.80 στη Stoiximan.

(Κυριακή, 22:00) Λιλ - Παρί Σεν Ζερμέν: Σπουδαίο παιχνίδι στο 'Stade Pierre Mauroy' του Βιλνέβ ντ'Ασκ, ανάμεσα στην πρωτοπόρο με 32 βαθμούς Λιλ και την δεύτερη της βαθμολογίας Παρί με 31. Οι γηπεδούχοι μετρούν τρεις νίκες στη σειρά (Μονακό, Μπορντό, Ντιζόν) και τέσσερις συνολικά στα πέντε τελευταία (συν την ισοπαλία με τη Σεντ Ετιέν). Φτάνοντας τα εννέα τρίποντα στη διοργάνωση, με πέντε ισοπαλίες και μια ήττα σε 15 παιχνίδια και γκολ 28-10. Λουίς Αραούχο, Πιέντ και Ρενάτο Σάντσες αντιμετωπίζουν μυικά προβλήματα και είναι αμφίβολοι για την αναμέτρηση. Δυσκολεύεται εσχάτως η Παρί.

Στα πέντε τελευταία παιχνίδια έχει δύο ήττες, μια ισοπαλία και δύο νίκες, με πρόσφατη αυτή κόντρα στη Λοριάν. Το συνολικό ρεκόρ της είναι 10Ν-1Ι-4Η, με γκολ 35-10. Γεμάτο το ιατρικό δελτίο, με τους Μπερνάτ, Ντανίλο, Ντιαλό, Ικάρντι, Μαρκίνιος, Νεϊμάρ και Σαράμπια.

Δεν θα είναι εύκολη φέτος η υπόθεση τίτλος για την Παρί. Δεν είναι μόνο η Λιλ, αλλά και η Λιόν, Μαρσέιγ που εγείρουν αξιώσεις για την κούπα και ακολουθούν σε πολύ κοντινή απόσταση. Οι Παριζιάνοι σίγουρα διαθέτουν το πλέον ποιοτικό και γεμάτο ρόστερ, σκοράρουν για πλάκα και στέκονται πολύ καλά αμυντικά, ωστόσο έχουν κάμποσες απουσίες αλλά και κούραση. Η Λιλ είναι πολύ μεθοδική στο παιχνίδι της, δεν δίνει δικαιώματα και παίζει σε υψηλή ένταση. Στην έδρα της μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην Παρί, που δεδομένων των συνθηκών δεν θα της κακοπέσει η ισοπαλία. Θα πάρουμε μια επιλογή από το MatchCombo της Stoiximan, σε εξαιρετική απόδοση. Πάμε με το 1Χ & g/g στο γεμάτο 2.75.

* Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS BET CORNER
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ