BET CORNER

Ο Καμαρά, ο Μπέιλ και το 3.00 του Μπαρέλα

CHAMPIONS LEAGUE 2020-2021 / ΟΣΦΠ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: / EUROKINISSI)
Ο Καμαρά κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι στο Champions League EUROKINISSI SPORTS

Κορυφώνονται οι μάχες της Ευρώπης, όπου η τελευταία αγωνιστική των ομίλων κρίνει προκρίσεις και πρωτιές Champions & Europa League. Ειδικές καταστάσεις που αντιμετωπίζουμε με ειδικά στοιχήματα.

Ή ταν ή επί τας για Λειψία και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη Γερμανία, τελική μάχη για την 2η ή 3η θέση στο Μιλάνο ανάμεσα σε Ίντερ και Σαχτάρ, με την ψυχή στο Φάληρο και το... αυτί στο Etihad o Ολυμπιακός, πρωτιά και 'εκδίκηση' ψάχνει η Τότεναμ. Ματς ειδικών καταστάσεων που απαιτούν ειδικές στοιχηματικές επιλογές.


(Τρίτη, 22:00) Λειψία - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Το ματς της ημέρας, στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Λειψία, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Παρί Σεν Ζερμέν ισοβαθμούν στους 9 στο Group H, με τους Γερμανούς να υστερούν και να καταλαμβάνουν την 3η θέση. Για να περάσουν μαζί Γερμανοί και Άγγλοι πρέπει να έρθουν ισόπαλοι και να... χάσουν οι Γάλλοι από την Μπασακσεχίρ στο Παρίσι. Γίνονται αυτά; Δεν γίνονται. Επομένως η Λειψία θέλει νίκη για να προκριθεί, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βολεύεται και με το 'Χ'.

Μπόλικα τα προβλήματα για τους γηπεδούχους, με τους Ουπαμεκανό, Χάρτμαν, Χένριτς, Χουάνγκ, Κλόστερμαν και Λάιμερ να βρίσκονται στο ιατρικό δελτίο. Τα θέματα τους έχουν και οι 'κόκκινοι διάβολοι'. Εκτός οι Φρεντ και Τζόουνς (που δεν υπολογίζεται ούτως ή άλλως), αμφίβολοι οι Καβάνι, Μαρσιάλ, Σο και Ντε Χέα. Μεγάλο το ερωτηματικό δίπλα από το όνομα του Πογκμπά, για τον οποίο ο ατζέντης του Μίνο Ραϊόλα υποστήριξε πως "η καριέρα του στη Γιουνάιτεντ τελείωσε".

Αμφότερες έρχονται από σημαντικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα. Η Λειψία πήρε γενναίο 3-3 στο Μόναχο από τη Μπάγερν και διατηρήθηκε στο -2 από την κορυφή! Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέταξε από πάνω της πολλή από την πίεση που είχε, με το 1-3 στην έδρα της Γουέστ Χαμ. Ήταν η 4η σερί νίκη των 'κόκκινων διαβόλων' στην Premier League και 3η σερί εκτός έδρας, σημειώνοντας κάθε φορά από τρία γκολ (Έβερτον, Σάουθαμπτον, Γουέστ Χαμ). Έτσι είναι στο -5 από τις πρωτοπόρους Τότεναμ, Λίβερπουλ αλλά και με ένα ματς λιγότερο.

Κρίνοντας με βάση τις μέχρι στιγμής επιδόσεις τους στη σεζόν, θα πηγαίναμε αβίαστα στα γκολ. Αλλά μιλάμε για τελευταία αγωνιστική, όπου κρίνεται το μέλλον των ομάδων στη διοργάνωση, έτσι η σκοπιμότητα έχει τον πρώτο λόγο. Λειψία και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα πάνε με ασφάλεια, αφήνοντας τα όποια ρίσκα χρειαστούν για το τέλος. Ναι, οι γηπεδούχοι έχουν προβλήματα απουσιών, αλλά και οι φιλοξενούμενοι δεν πάνε πίσω αφού περάν όλων των άλλων η εσωτερική φαγωμάρα καλά κρατεί.

Αφήνουμε το σημείο, αφήνουμε και τις επιλογές που αφορούν τα τέρματα και στρεφόμαστε σε ένα ειδικό στοίχημα. Αν επιβεβαιωθούν οι απουσίες των Μαρσιάλ, Καβάνι, ο Ράσφορντ θα έχει αυξημένες υποχρεώσεις στην επιθετική γραμμή της Γιουνάιτεντ, έτσι η επιλογή ματς αποκτά και μεγαλύτερη αξία. Πάμε στα ειδικά παικτών της Stoiximan και καταλήγουμε στις 2+ προσπάθειες στην εστία του Άγγλου διεθνή φορ, σε απόδοση 2.25.


(Τετάρτη, 22:00) Ίντερ - Σαχτάρ: Μεγάλο ματς στο Μιλάνο, στην τελευταία αγωνιστική του Group B. Γκλάντμπαχ 8, Σαχτάρ 7, Ρεάλ 7, Ίντερ 5 είναι η βαθμολογία του ομίλου. Κάτι που σημαίνει ότι η Ίντερ θέλει μόνο νίκη για να ελπίζει σε πρόκριση (υπερτερεί σε πιθανή ισοβαθμία με την Γκλάντμπαχ, υστερεί με την Ρεάλ), ενώ η Σαχτάρ περνάει σίγουρα στους '16' αν πάρει τρεις βαθμούς αλλά και αν ισοβαθμίσει με τη Ρεάλ. Αντίθετα υστερεί στην ισοβαθμία με την Γκλάντμπαχ.

Ναϊνγκολάν και Βεσίνο εκτός μάχης για την Ίντερ, χωρίς ωστόσο να επηρεάζουν. Κολάροβ και Βιδάλ είναι αμφίβολοι. Μπόλικα τα προβλήματα για την Σαχτάρ, με τους Ισμαΐλι, Κονοπλιάνκα, Μαλίσεβ, Μοράες και Πέδρο να βρίσκονται στο ιατρικό δελτίο. 'Τρέχουν' για να προλάβουν οι Ντεντίνιο, Κρίβτσοβ.

Σε καλή κατάσταση δείχνει η Ίντερ, μετράει τρεις σερί νίκες. Δύο για την Serie A (0-3 εκτός την Σασουόλο, 3-1 εντός την Μπολόνια), όπου είναι 2η στη βαθμολογία και στο -5 από την πρωτοπόρο Μίλαν, και μια για το Champions League (2-3 την Γκλάντμπαχ στη Γερμανία). Εξακολουθεί να σκοράρει με άνεση η ομάδα του Κοντέ, αλλά και να παρουσιάζει κάποιες... αρρυθμίες στα μετόπισθεν. Αήττητη, με 7 νίκες αι 5 ισοπαλίες, πορεύεται η Σαχτάρ στο πρωτάθλημα Ουκρανίας και είναι 2η στη βαθμολογία, στο -3 από την Ντινάμο Κιέβου. Στο τελευταίο, διέλυσε με 5-1 τη Μινάι.

Οι 'νερατζούρι' είναι το φαβορί, αλλά αποδόσεις γύρω στο 1.30 σε Champions League κρίνονται ασύμφορες. Αρκετά διαβασμένες οι τιμές και στα γκολ, επομένως στρεφόμαστε σε δύο ειδικά στοιχήματα που βρίσκουμε σε πολύ δυνατές αποδόσεις στη Stoiximan. Αρχικά επιλέγουμε το 1+ προσπάθεια στον στόχο του Μπαρέλα σε απόδοση 3.00. Και αξία βρίσκουμε και στο 85+ πάσες του Μπρόζοβιτς στο 2.17. Ο πρώτος παίζει box to box και συχνά βγαίνει από την πίσω ζώνη για να εκτελέσει, ενώ ο δεύτερος είναι αυτός που παίρνει την πρώτη μπάλα και φτιάχνει το παιχνίδι από χαμηλά. Στοιχεία που ευνοούν τις επιλογές μας.


(Τετάρτη, 22:00) Ολυμπιακός - Πόρτο: Οι δύο πρώτες θέσεις του Group C έχουν κριθεί οριστικά από την 5η αγωνιστική. Φτάνοντας στην τελευταία διακυβεύεται μονάχα η 3η θέση και το εισιτήριο για το Europa League. Ολυμπιακός και Μαρσέιγ έχουν από 3 βαθμούς, οι Πειραιώτες υπερτερούν στην ισοβαθμία και θέλουν ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από τη γαλλική ομάδα για να συνεχίσουν στην Ευρώπη. Η ομάδα του Μαρτίνς υποδέχεται την Πόρτο και η αποστολή που επέλεξε ο Κονσεϊσάο δείχνει πως οι 'δράκοι' δεν έρχονται με χαλαρή διάθεση στο Φάληρο.

Αντιθέτως, οι 'ερυθρόλευκοι' δεν μπορούν να στηρίξουν ολότελα τις ελπίδες τους στη Μάντσεστερ Σίτι, καθώς ουδείς μπορεί να είναι βέβαιος πόσο 'βαθύ' θα είναι το ροτέισον που προανήγγειλε ο Γκουαρδιόλα από τη στιγμή που ακολουθεί το ντέρμπι της Premier League με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μπρούμα, Βαλμπουενά, Χασάν και Ντρέγκερ είναι νοκ-άουτ για την αναμέτρηση με την Μαρσέιγ. Εμπαγέ, Πέπε και Μαρκάνο πολύ δύσκολα θα προλάβουν το ματς για την Πόρτο.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την επέλαση του στο ελληνικό πρωτάθλημα. Στο 4-1 επί του Βόλου είδε και τον Ελ Αραμπί να σκοράρει ξανά μετά τις 17 Οκτώβρη και την περιπέτεια του με τον κορονοϊό, πετυχαίνοντας χατ τρικ. Οι Πειραιώτες είναι στην κορυφή της βαθμολογίας με ρεκόρ 8Ν-1Ι-0Η, στο +1 από τον ΠΑΟΚ και με ένα ματς λιγότερο. Η Πόρτο ζορίστηκε αρκετά στο 4-3 επί της Τοντέλα, έφτασε ωστόσο τις τρεις σερί νίκες στην Primeira Liga και μείωσε στους 4 βαθμούς την διαφορά της από την πρωτοπόρο Σπόρτινγκ Λισσαβώνας.

Ζόρικο σε πρόβλεψη το ματς του Φαλήρου. Ο Ολυμπιακός έχει την ανάγκη αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα ρισκάρει πολλά από το ξεκίνημα του αγώνα, έχοντας τις κεραίες του απλωμένες και στο Etihad. Την ίδια στιγμή η Πόρτο έρχεται βαθμολογικά αδιάφορη και άνετη στην Ελλάδα, όμως ίσως η πλήρης απουσία πίεσης να την κάνει ακόμη πιο επικίνδυνη. Δύσκολα θα δούμε αλόγιστες ενέργειες και γρήγορο ρυθμό στο πρώτο μέρος. Επομένως μάλλον κρύβει αξία η επιλογή να σημειωθεί το πρώτο τέρμα της αναμέτρησης μετά το 28', που συναντάμε σε απόδοση 2.10 στη Stoiximan. Το ρίσκο αξίζει και σε ένα ειδικό στοίχημα για τον Καμαρά και το ενδεχόμενο να έχει 1+ τελική στον στόχο ο Αφρικανός μέσος στο ματς, επιλογή που πληρώνει σε απόδοση 3.00 στη Stoiximan.


(Πέμπτη, 22:00) Τότεναμ - Άντβερπ: Παιχνίδι που κρίνει την 1η θέση στο Group J του Europa League, καθώς αμφότερες οι ομάδες έχουν προκριθεί με 10 και 12 βαθμούς αντίστοιχα. Η Τότεναμ πραγματοποιεί εξαιρετική εκκίνηση στην Premier League, καθώς μετά την ήττα της πρεμιέρας από την Έβερτον μετράει 10 ματς αήττητη. Με 7 νίκες και 3 ισοπαλίες απολαμβάνει την κορυφή με συγκάτοικο την Λίβερπουλ, έχοντας κερδίσει τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι, Άρσεναλ με γκολ 10-1 (!), ενώ πήρε 0-0 από την Τσέλσι στο 'Stamford Bridge'. Προφανώς και ο Μουρίνιο θα πάει σε ροτέισον, καθώς ακολουθεί... πονηρό ματς με την Κρίσταλ Πάλας εκτός έδρας. Αλλά μιλάμε για παίκτες όπως οι Μπέιλ, Βινίσιους, Μόουρα, Γουίνκς, Ρόντον, Τανγκάνγκα, Ντέιβις και Εντομπελέ, που είτε ήρθαν από τον πάγκο είτε δεν αγωνίστηκαν καθόλου απέναντι στο 2-0 επί της Άρσεναλ.

Η Άντβερπ είναι στην 4η θέση του βελγικού πρωταθλήματος και στο -6 από την πρωτοπόρο Γκενκ, ομάδα από την οποία ηττήθηκε με 4-2 την Κυριακή. Και στις 13/12 ακολουθεί ένα ακόμη ντέρμπι, αυτό με την Μπριζ, που θέλει να νικήσει προκειμένου να μην χάσει κι άλλο την επαφή με την κορυφή. Η λογική λέει πως η βελγική ομάδα θα πάει σε ένα τουλάχιστον ελεγχόμενο ροτέισον στην αναμέτρηση του Λονδίνου, στοχεύοντας στην αναμέτρηση με την Μπριζ τρεις μέρες αργότερα.

Προφανώς και δεν υπάρχει καμία πίεση στο ματς του 'Tottenham Hotspur Stadium', με τις Τότεναμ και Άντβερπ ήδη στην επόμενη φάση και με σημαντικά παιχνίδια να ακολουθούν για το πρωτάθλημα. Ωστόσο ο Μουρίνιο δεδομένα θέλει τρία πράγματα: α) να διατηρήσει το μομέντουμ και την ψυχολογία της ομάδας του, β) να πάρει εκδίκηση για την ήττα στο Βέλγιο και μαζί την 1η θέση του ομίλου και γ) να δει τους Μπέιλ, Βινίσιους, Τανγκάνγκα και Εντομπελέ να βρίσκουν ρυθμό ενόψει της δύσκολης συνέχειας που απαιτεί ροτέισον.

Στηρίζουμε τις ορέξεις του Πορτογάλου τεχνικού και επιλέγουμε νίκη της Τότεναμ στο ασιατικό -1,5 που βρίσκουμε σε απόδοση 2.05 στη Stoiximan. Αξία έχει και το MatchCombo να σκοράρει ο Μπέιλ και να κερδίσει η Τότεναμ, που συναντάμε σε απόδοση 2.22 στα ειδικά στοιχήματα της Stoiximan.

* Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS BET CORNER
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ