STOIXIMAN

Οι ποδοσφαιριστές που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπο στο Fantasy Premier League της Stoiximan

Tottenham's Harry Kane celebrates after scoring his side's second goal during the English Premier League soccer match between Newcastle United and Tottenham Hotspur at St. James' Park in Newcastle, England, Wednesday, July 15, 2020. (Owen Humphreys/Pool via AP)
Tottenham's Harry Kane celebrates after scoring his side's second goal during the English Premier League soccer match between Newcastle United and Tottenham Hotspur at St. James' Park in Newcastle, England, Wednesday, July 15, 2020. (Owen Humphreys/Pool via AP) AP

Ένας δημοσιογράφος του Sport24.gr δηλώνει πανέτοιμος για το Fantasy Premier League της Stoiximan, παρουσιάζοντας την ομάδα με την οποία ελπίζει ότι θα σαρώσει. Ένστικτο και ισορροπία τα μυστικά της επιτυχίας, με τα συνολικά έπαθλα να φτάνουν το 1.000.000 ευρώ!*

Τα ψέματα και η αναμονή, τελείωσαν. Καλό χειμώνα σε όλους, με ασταμάτητη δράση στην Premier League, στο ΝΒΑ του ποδοσφαίρου, που ξεκινά το Σάββατο (12/9) στις 14:30 με την πρώτη αγωνιστική που ολοκληρώνεται το βράδυ της Δευτέρας. Μαζί με το κορυφαίο των κορυφαίων πρωταθλημάτων, ξεκινά και το Fantasy Premier League της Stoiximan, ένα φάνταζι που δεν πρέπει να χάσεις, ένα φάνταζι που θα σε κρατήσει κοντά στον φετινό μαραθώνιο και θα σου δώσει το δικαίωμα να διεκδικήσεις ένα μέρος από το έπαθλο του 1.000.000 ευρώ *

Όποια ομάδα κι αν υποστηρίζεις (εγώ φανατικός Λίβερπουλ, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία που δεν σε ενδιαφέρει), όποιον προπονητή κι αν εκτιμάς, έχει άλλη χάρη να δημιουργείς τη Dream Team σου, ένα ρόστερ επιλέκτων που διαχειρίζεσαι από εβδομάδα σε εβδομάδα κι από αγωνιστική σε αγωνιστική. Με την ελπίδα να μη συμμετέχουν στο Fantasy Premier League της Stoiximan ο πρωταθλητής Γιούργκεν Κλοπ κι ο ιδιοφυής Πεπ Γκουαρδιόλα, πάμε να δούμε μερικούς ποδοσφαιριστές που πρέπει να έχεις στο δυναμικό σου μαζί με τους σημαντικότερους κανόνες που πρέπει να ακολουθήσεις για να αυξήσεις τις πιθανότητές για ένα μεγάλο έπαθλο.

Παρένθεση!

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας είναι αυτό:

Φούλαμ - Άρσεναλ (12/9 στις 14:30)

Κρίσταλ Πάλας - Σαουθάμπτον (12/9 στις 17:00)

Λίβερπουλ - Λιντς (12/9 στις 19:30)

Γουέστ Χαμ - Νιουκάστλ (12/9 στις 22:00)

Γουέστ Μπρομ - Λέστερ (13/9 στις 16:00)

Τότεναμ - Έβερτον (13/9 στις 18:30)

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ - Γουλβς (14/9 στις 20:00)

Μπράιτον - Τσέλσι (14/9 στις 22:15)

Κλείνει η παρένθεση και πάμε στα διαδικαστικά.

  • Το τουρνουά Fantasy Premier League της Stoiximan δεν είναι σπριντ, αλλά μαραθώνιος καθώς διαρκεί 38 αγωνιστικές. Μέχρι το φινάλε της σεζόν 2020/21 δηλαδή, γι' αυτό φρόντισε να το αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία και στρατηγική.
  • Χρησιμοποιείται ο τυπικός υπολογισμός για τη βαθμολογία κάθε ποδοσφαιριστή.
  • Μπορείς να επιλέξεις έως τρεις παίκτες από μια ομάδα. Θα ήθελα να έχω τον Άλισον, τον Φαν Ντάικ, τον Χέντερσον, τον Μανέ, τον Σαλάχ και τον Φιρμίνο, αλλά θα πάρω τους μισούς κι ας πονάει η καρδούλα μου.
  • Μπορείς να δημιουργήσεις όσες ομάδες θέλεις. Σε αυτό δεν υπάρχει περιορισμός (και πάλι όμως, έως τρεις παίκτες θα πάρεις από μία ομάδα, αυτό δεν αλλάζει)
  • Ο παίκτης που θα επιλέξεις για αρχηγό, θα παίρνει διπλάσιους πόντους!
  • Ο υπαρχηγός θα λάβει διπλάσιους πόντους ΜΟΝΟ ΑΝ ο αρχηγός σου δεν παίξει.
  • Έχεις το δικαίωμα για μία και μόνο μία δωρεάν μεταγραφή ανά αγωνιστική.
  • Μπορείς να κρατήσεις "κάβα" έως μία δωρεάν μεταγραφή αν δεν την έκανες στις προηγούμενες αγωνιστικές.
  • Στον πάγκο σου μπορείς να έχεις μόνο τρεις αναπληρωματικούς ποδοσφαιριστές.

Απλά πράγματα, απλοί και ξεκάθαροι κανόνες. Ξεκίνα, λοιπόν, να καταστρώνεις τα πλάνα σου. Θα έχεις ένα εικονοκό μπάτζετ 100 εκατομμυρίων για να το διαχειριστείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, σύμφωνα πάντα με τη δική σου κρίση, τα δικά σου γούστα, τις δικές σου προβλέψεις βρε αδελφέ. Το σημαντικό είναι να υπάρχει ισορροπία, να βάλεις στο ρόστερ σου και σταρ και ρολίστες και εργάτες χαμηλού κόστους. Με μια πρόχειρη πράξη που δεν λέει πολλά, αλλά σε βοηθάει να αντιληφθείς την κατάσταση, με 100 εκατομμύρια παίρνεις 15 παίκτες των 6.66666 εκατομμυρίων.

Η ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΜΕ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΚΑΙ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ

Στη θέση του γκολκίπερ, μην κάνεις οικονομία. Ούτως ή άλλως η αξία τους δεν είναι υψηλή. Πήρα τον Άλισον Μπέκερ στα 6Μ, safe επιλογή, κορυφαίος τερματοφύλακας και προχωράμε. Πρώτο στην άμυνα θα πάρω τον 28χρονο Τζορτζ Μπάλντοκ της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στα 5.5Μ. Δεν έχασε πέρυσι ούτε λεπτό (!) και θα συνεχίσει να είναι η αρχή και το τέλος της ενδεκάδας της ομάδας του. Κόνορ Κόαντι (Γουλβς) στα 5Μ, Βίρτζιλ Φαν Ντάικ (Λίβερπουλ) στα 6Μ και Τσαγκλάρ Σογιουντσού (Λέστερ) στα 5Μ συμπληρώνουν την τετράδα της αμυντικής μου γραμμής σε σύστημα 4-4-2. Έως τώρα, με τερματοφύλακα και τέσσερις πίσω, έχω ξοδέψει 27.5Μ. Να θυμάσαι πως δεν χρειάζεται να επιλέξεις δεξί ή αριστερό μπακ, αλλά τέσσερις αμυντικούς.

Στο κέντρο θα επιλέξω τον Τζέιμς Γουόρντ-Πρόουζ (Σαουθάμπτον) στα 6.5Μ. Έπαιξε πέρυσι και στα 38 ματς, πιο έμπειρος, στα 25 του ψάχνει το ξέσπασμα και το επόμενο βήμα. Δεν γίνεται να προσπεράσω τον Χάμες Ροντρίγκες που πήγε στην Έβερτον για να αναγεννήσει την καριέρα του υπό τις οδηγίες του Κάρλο Αντσελότι που τον είχε πάρει στη Ρεάλ Μαδρίτης. Στα 7Μ ο Κολομβιανός, μπήκε στην ομάδα και πάει στο Λονδίνο για να "κάψει" την Τότεναμ με την ψυχολογά στα ύψη. Θα ρισκάρω με τον Άνταμ Λαλάνα που έφυγε από τον πάγκο της Λίβερπουλ για να πρωταγωνιστήσει στη Μπράιτον, τον "τσιμπάω" στα 5.5Μ και κλείνω την τετράδα (εντάξει, εντάξει το παράκανα...) με τον Κέβιν Ντε Μπρόινε που πρέπει να κουβαλήσει φέτος τη Μάντσεστερ Σίτι στις πλάτες του. Στα 12.5Μ ο Βέλγος, ο πιο ακριβώς ποδοσφαιριστής της ομάδας μου.

Στην επίθεση έχω δύο επιλογές. Θα πάρω τον Rock You Like A Χάρι Κέιν (Τότεναμ) στα 11Μ γιατί πιστεύω πως θα κάνει απίθανη σεζόν και φέτος θα ξεκινήσει φουριόζος, αλλά και τον Τζέιμι Βάρντι που συνεχίζει να είναι η αιχμή του δόρατος στη Λέστερ, στα 10.5Μ.

Στον πάγκο θα βάλω τον Μίτροβιτς (Φούλαμ) στα 6.5Μ, τον Σλουπ (Κρίσταλ Πάλας) στα 4.5μ και αναπληρωματικό γκολκίπερ τον Αρεολά (Φούλαμ) στα 4.5Μ.

Δεν ήθελα να πιέσω στα όρια το μπάτζετ μου, προτίμησα να επιλέξω τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους θα αισθάνομαι άνετα, ευχάριστα, αισιόδοξα και να κρατήσω ένα ποσό για τις πρώτες αλλαγές που αργά ή γρήγορα θα πρέπει να γίνουν. Και οι 15 ποδοσφαιριστές μου αναμένεται να ξεκινήσουν στα αρχικά σχήματα των ομάδων τους, έχει σημασία οι παίκτες σου να παίρνουν πολλά (ΠΟΛΛΑ) λεπτά και να έχουν τη δυνατότητα να γεμίσουν τις βαθμολογίες τους για να σε δικαιώσουν.

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ 5.658 ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ

Αν στο τέλος της σεζόν 2020/21 η ομάδα σου βρίσκεται στην κορυφή, αν έχεις πετύχει αυτό το θαύμα, θα περιμένουμε κέρασμα θα επιβραβευθείς με το ποσό των 200.000 ευρώ, αν είσαι δεύτερος θα πάρεις 100.000 ευρώ κι αν είσαι τρίτος 60.000 ευρώ. Πρόσεξε όμως, οι 5.659 πρώτες ομάδες θα ανταμειφθούν, καθώς τα συνολικά εγγυημένα έπαθλα φτάνουν την αξία του 1.000.000*! Αν τώρα θέλεις να γεμίσεις λίγο περισσότερο τον χρόνο σου, κράτα κι αυτό: Μία μέρα νωρίτερα αρχίζει και το Fantasy της Stoiximan για το ελληνικό πρωτάθλημα με εγγυημένα χρηματικά έπαθλα αξίας 50.000€*. Η σέντρα γίνεται την Παρασκευή 11/9 και μπορείς να φτιάξεις περισσότερες από μία ομάδες, όπως και στο Premier Fantasy League τουρνουά!

Καλή τύχη και -κυρίως- καλή διασκέδαση σε όλους.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. Αφορά το συνολικό ποσό επάθλων του τουρνουά.

21+ | Παίξε Υπεύθυνα | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 | Αρμόδιος Ρυθμιστής MGA | Συχνή συμμετοχή: Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας

TAGS STOIXIMAN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ