BET CORNER

Πληρώνουν τα γκολ στην Ιταλία, με χάντικαπ η Ατλέτικο

Juventus' Cristiano Ronaldo celebrates his side's first goal after scoring a penalty during the Italian Cup semi-final first leg soccer match between Inter Milan and Juventus at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Tuesday, Feb. 2, 2021. (AP Photo/Luca Bruno)
Juventus' Cristiano Ronaldo celebrates his side's first goal after scoring a penalty during the Italian Cup semi-final first leg soccer match between Inter Milan and Juventus at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Tuesday, Feb. 2, 2021. (AP Photo/Luca Bruno) @ 2021 LUCA BRUNO/ASSOCIATED PRESS

Η αγωνία στο κόκκινο σε Ιταλία, Ισπανία και Γαλλία, όπου κρίνονται τα ευρωπαϊκά εισιτήρια και η μάχη του τίτλου. Η Γιουβέντους φλερτάρει με την 'καταστροφή' στο 'derby d'Italia', χαμός στη μάχη της Ρώμης, άλμα τίτλου ψάχνουν Ατλέτικο και Λιλ κόντρα σε Οσασούνα και Σεντ Ετιέν αντίστοιχα.

(Σάββατο, 19:00) Γιουβέντους - Ίντερ: Το 'derby d' Italia' διεξάγεται στην 'Allianz Arena', δύο στροφές πριν το φινάλε της Serie A. Η Γιουβέντους διανύει μια απογοητευτική -για τα δεδομένα της- σεζόν. Και κινδυνεύει άμεσα να μείνει εκτός Champions League. Μετά την ήττα από τη Μίλαν με σκορ 0-3 στο Τορίνο έβγαλε αντίδραση στη Ρέτζιο Εμίλια, επικρατώντας 3-1 της Σασουόλο. Διατηρήθηκε στην 5η θέση, στο 0-1 από την 4η Νάπολι και στο -3 από Αταλάντα και Μίλαν. Η Ίντερ έχει στεφθεί και μαθηματικά πρωταθλήτρια. Στο 3-1 επί της Ρόμα διεύρυνε το αήττητο σερί της στα 20 παιχνίδια! Τελευταία φορά ηττήθηκε στις 6 Γενάρη στη Γένοβα από τη Σαμπντόρια. Έκτοτε μετράει 16 νίκες και 4 ισοπαλίες!

Σε επίπεδο διοικήσεων υπάρχει καλή σχέση πλέον, ωστόσο παίκτες αλλά κυρίως οι οπαδοί των 'νερατζούρι', πολύ θα ήθελαν να κάνουν ζημιά στους 'μπιανκονέρι' αφήνοντας τους εκτός 4άδας. Η Γιουβέντους έχει το κίνητρο αλλά και την πίεση, η Ίντερ πάει άνετη και με ψυχολογία στο Τορίνο για να της δημιουργήσει μεγαλύτερα προβλήματα. Ντέρμπι που λογικά θα κριθεί μετά το 46' και αφήνει χώρο για μια επιλογή με ρίσκο αλλά καλοπληρωμένη. Το Goal/Goal στο δεύτερο ημίχρονο του 'derby d' Italia' προσφέρεται σε απόδοση 2.57 στη Stoiximan και έχει την προσοχή μας.

(Σάββατο, 21:45) Ρόμα - Λάτσιο: Ένα ακόμη μεγάλο παιχνίδι δύο στροφές πριν την ολοκλήρωση της Serie A. Στο 'Olimpico' της Ρώμης συγκρούονται Ρόμα και Λάτσιο, έχοντας βαθμολογικό κίνητρο πέραν από αυτό του γοήτρου. Η Ρόμα τα έχει κάνει μαντάρα στην τελική ευθεία. Δεν έμεινε μονάχα εκτός 4άδας, κινδυνεύει να μείνει και εκτός Ευρώπης γενικότερα! Έχασε με 3-1 στο Μιλάνο από την Ίντερ και γνώρισε την τέταρτη ήττα της στα έξι τελευταία ματς. Με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην 7η θέση (Europa Conference League) και μόλις στο +2 από τη Σασουόλο που καραδοκεί.

Η Λάτσιο με γκολ του Ιμόμπιλε στην τελευταία φάση του αγώνα επικράτησε της Πάρμα με 1-0 και απέφυγε το... έμφραγμα. Κατάφερε έτσι να μείνει στην 6η θέση και στο -6 από την 4άδα, έχοντας ένα ματς λιγότερα. Επομένως διατηρεί τις έστω και λίγες ελπίδες της να 'κλέψει' ένα εισιτήριο για το Champions League. Η πίεση είναι μεγαλύτερη για την Ρόμα, η Λάτσιο επιθυμεί να εξαντλήσει τις πιθανότητες της και η μάχη στο 'Olimpico' αναμένεται να κριθεί στο τέλος. Το ενδεχόμενο να σημειωθούν περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο του ντέρμπι προσφέρεται στο 1.85 στη Stoiximan και αποτελεί την επιλογή μας.

(Κυριακή, 19:30) Ατλέτικο - Οσασούνα: Ένα αποφασιστικό βήμα τίτλου ψάχνει η Ατλέτικο στην αναμέτρηση του 'Metropolitano', δύο αγωνιστικές πριν το τέλος της La Liga. Μετά το 0-0 του 'Camp Nou' με την Μπαρτσελόνα ήρθε το 2-1 επί της Σοθιεδάδ, με τους 'ροχιμπλάνκος' να έχουν προβάδισμα δύο βαθμών από τη συμπολίτισσα Ρεάλ στην κορυφή. Η ομάδα του Σιμεόνε έχει όπλο την άμυνα της (κορυφαία της κατηγορίας με 23 τέρματα παθητικό) και την έδρα, καθώς φέτος έχει ρεκόρ 14Ν-31-1Η εντός. Μοναδικό πρόβλημα ο λαβωμένος Λεμάρ.

Η Οσασούνα πέτυχε τον βασικό της στόχο σχετικά εύκολα. Στα πέντε τελευταία πήρε 7 βαθμούς και ανέβηκε στην 11η θέση με 44, εξασφαλίζοντας άνετα την παραμονή της. Ζορίστηκε αρκετά στο σκοράρισμα, κυρίως εκτός έδρας, όμως βρήκε τρόπο να πάρει τα αποτελέσματα, να παραμείνει ήρεμη και να κερδίσει χρόνο για τα πλάνα της νέας σεζόν. Πάει με καλή ψυχολογία στο 'Metropolitano' αλλά δύσκολα θα πάρει κάτι απέναντι στη διψασμένη Ατλέτικο. Η γηπεδούχος θα επιχειρήσει να 'κλειδώσει' το ματς και μπορεί να τα καταφέρει, ειδικά από τη στιγμή που σκοράρει τέσσερις φορές περισσότερα γκολ από όσα δέχεται (39-10) στο σπίτι της. Στηρίζουμε την Ατλέτικο με ασιατικό χάντικαπ -1,5 σε απόδοση 1.75 στη Stoiximan.

(Κυριακή, 22:00) Λιλ - Σεντ Ετιέν: Ή τώρα ή ποτέ για τη Λιλ! Με το 0-3 στην έδρα της Λανς, παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε της Ligue 1. Στο +3 από την δεύτερη Παρί Σεν Ζερμέν που απειλεί το όνειρο της. Στα έξι τελευταία ματς η Λιλ παραμένει αήττητη, διάστημα στο οποίο μετράει πέντε νίκες, μεταξύ άλλων και στις έδρες των Λυών και Παρί! Η ομάδα του Γκαλτιέ παρουσιάζει εξαιρετική αμυντική λειτουργία σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς (κορυφαία άμυνα με 22 γκολ παθητικό), ενώ διαθέτει ποιοτικές λύσεις από τη μέση και μπροστά.

Με τις κολλητές νίκες κόντρα σε Μονπελιέ και Μαρσέιγ, η Σεντ Ετιέν εξασφάλισε οριστικά την παραμονή της στην κατηγορία. Ανέβηκε στην 11η θέση με 45 βαθμούς, στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη και πλέον αναπνέει ελεύθερα. Ταλαιπωρήθηκε αρκετά στη διάρκεια της σεζόν, όμως βελτιώθηκε το τελευταίο δίμηνο και δεν έμπλεξε σε περιπέτειες. Η Λιλ είναι σαφώς ανώτερη ομάδα και αξίζει να πάρει τον τίτλο. Η Σεντ Ετιέν χωρίς κανένα άγχος πλέον, μπορεί να βοηθήσει σε ένα ανοιχτό ματς. Η επιλογή μας εδώ μέσα από το MatchCombo της Stoiximan είναι το 1 & over 2,5 γκολ σε απόδοση 2.12.

Photo Credits: @ 2021 Luca Bruno/Associated Press

* Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

TAGS BET CORNER
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ