BET CORNER

Στην τελική ευθεία

Leicester's Nampalys Mendy, left vies for the ball with Manchester City's Raheem Sterling, center and Leicester's Youri Tielemans during the English Premier League soccer match between Manchester City and Leicester City at the Etihad stadium in Manchester, England, Sunday, Sept. 27, 2020. (Laurence Griffiths/Pool via AP)
Leicester's Nampalys Mendy, left vies for the ball with Manchester City's Raheem Sterling, center and Leicester's Youri Tielemans during the English Premier League soccer match between Manchester City and Leicester City at the Etihad stadium in Manchester, England, Sunday, Sept. 27, 2020. (Laurence Griffiths/Pool via AP) LAURENCE GRIFFITHS/POOL VIA AP

Διακοπή εθνικών ομάδων ήτανε και πάει. Η Premier League επιστρέφει με τη Σίτι να έχει αγκαλιά τον τίτλο και τις άλλες ομάδες να παλεύουν για την τετράδα.

Πέρασε και η τελευταία διακοπή για αγώνες των εθνικών ομάδων. Κάτι σαν το τελευταίο διαφημιστικό διάλειμμα πριν το φινάλε της ταινίας. Σε βγάζει απ'το ρυθμό σου, αλλά περνάει και πλέον μπορείς να αφοσιωθείς στην ουσία.

Τελική ευθεία πλέον, μόνο αγώνες των συλλόγων. Αρχίζουν πάλι τα πρωταθλήματα και καπάκι μεσοβδόμαδα έρχονται Champions και Europa League, με τις ρεβάνς να ακολουθούν άμεσα, την επόμενη εβδομάδα.

Στην Premier League κουβέντα δεν μπορεί να γίνει για τον τίτλο, αυτός είναι της Σίτι. Όμως, ακόμα και για την τετράδα είναι δύσκολο να μιλήσεις για μάχη.

Η Λέστερ είναι στο +7 από τη Γουέστ Χαμ, στο +8 από την Τότεναμ και στο +10 από τη Λίβερπουλ. Ανατρέπονται τέτοιες διαφορές σε εννέα αγωνιστικές;

Ο ΤΟΥΧΕΛ ΒΕΛΤΙΩΣΕ ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΤΣΕΛΣΙ

Η Τσέλσι είναι βαθμολογικά πιο εύκολος στόχος, αφού βρίσκεται πέντε βαθμούς πιο κάτω από την ομάδα του Ρότζερς. Όμως, οι Μπλε έχουν την τρομερή φόρα που τους έδωσε η αλλαγή προπονητή.

Οι αλλαγές στον πάγκο συχνά φέρνουν άμεση βελτίωση αποτελεσμάτων, όμως εδώ δεν μιλάμε γι'αυτό. Με τον Τούχελ δεν άλλαξαν πρόσκαιρα τα αποτελέσματα, άλλαξε δραστικά η Τσέλσι.

Άμεση, τεράστια βελτίωση στην αμυντική λειτουργία. Ο Τούχελ εξέθεσε με το καλημέρα τις τακτικές ανεπάρκειες του Λάμπαρντ και η Τσέλσι πετάει.

Η τετράδα είναι δικιά της για να τη χάσει, ενώ η κλήρωση του Champions League την κάνει να βλέπει μέχρι τον τελικό, είναι ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης.

Οι αγώνες που έρχονται μεσοβδόμαδα μοιάζουν πιο σημαντικοί απ'αυτούς τους Σαββατοκύριακου. Η Σίτι υποδέχεται την Ντόρτμουντ, η Λίβερπουλ παίζει έξω με τη Ρεάλ, η Τσέλσι με την Πόρτο, ενώ η Άρσεναλ υποδέχεται τη Σλάβια και η Γιουνάιτεντ πάει στη Γρανάδα.

Η ΡΕΒΑΝΣ ΤΗΣ ΣΙΤΙ

Το κορυφαίο ματς του Σαββατοκύριακου είναι μάλλον το Λέστερ - Σίτι στις 19:30 του Σαββάτου (COSMOTE SPORT 1 HD).

Όποιος πιστεύει πως μπορεί ακόμα να γίνει μάχη για την τετράδα, ας πάει με το διπλό της Σίτι στο 1.67 που πληρώνει στη Stoiximan. Η ομάδα του Γκουαρδιόλα έχει δείξει πως δεν αφήνει ματς για να ρίξει το βάρος αλλού και θα θέλει μια μικρή εκδίκηση για την ήττα με 2-5 από τη Λέστερ στον πρώτο γύρο.

Η ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Το Άρσεναλ - Λίβερπουλ που ακολουθεί στις 22.00 (COSMOTE SPORT 1 HD) είναι το ντέρμπι της αγωνιστικής και της ελπίδας. Ο νικητής θα είναι θεωρητικά ακόμα μέσα στη μάχη τετράδας, αλλά στην ουσία αυτό θα ισχύει μόνο για τη Λίβερπουλ και με λίγες πιθανότητες.

Οι Κόκκινοι βρήκαν κάποιες σταθερές στην άμυνα με Φίλιπς και Καμπάκ, ενώ η επιστροφή του Ζότα φρέσκαρε την ταλαιπωρημένη επίθεσή τους. Η διπλή ευκαιρία της ομάδας του Κλοπ δίνει 1.42.

ΜΙΑ ΧΑΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΡΑΪΤΟΝ

Το βράδυ της Κυριακής (21.30, (COSMOTE SPORT 1 HD) η Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Μπράιτον. Ναι, την ομάδα που συχνά φέτος λέμε πως είναι πολύ πιο χαμηλά απ'΄όσο πρέπει, πως τα αποτελέσματα την αδικούν.

Όποτε τη στηρίζουμε, δεν μας δικαιώνει. Πριν τη διακοπή πήρε επιτέλους κάποια αποτελέσματα και μετά από τρεις σερί ήττες νίκησε εκτός έδρας της Σαουθάμπτον και εντός τη Νιουκάστλ.

Ήταν εξωφρενικό να βρίσκεται κοντά στον υποβιβασμό μια ομάδα που θα έπρεπε να είναι στην πρώτη επτάδα, αλλά έγινε. Δεν μας έχει δικαιώσει ποτέ, αλλά δεν μασάμε, τη στηρίζουμε ξανά τώρα που είναι αουτσάιντερ.

Τα over 0.5 γκολ της Μπράιτον πληρώνουν 1.62 στη Stoiximan και τα over 1.5 δίνουν 3.75.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Photo credits: ⓒ 2020 Laurence Griffiths/Associated Press

TAGS BET CORNER
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ