Το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη έχει αρχίσει και το Premier Fantasy League της Stoiximan είναι εδώ για να αποδείξεις ότι... το ‘χεις!

Αν δεν έχεις δηλώσει ακόμα συμμετοχή, προλαβαίνεις έως τις 17 Οκτωβρίου να φτιάξεις την ομάδα σου και να στείλεις πίσω στα θρανία τον Κλοπ, τον Γκουαρντιόλα, τον Μουρίνιο και τους υπόλοιπους κορυφαίους προπονητές της Premier League.

ADVERTISING

Πώς; Φτιάχνοντας τη δική σου ομάδα με αληθινούς παίκτες της Premier League, οι οποίοι και βαθμολογούνται ανάλογα με τις πραγματικές τους επιδόσεις κάθε αγωνιστική!

Στο Premier Fantasy League τουρνουά της Stoiximan, έχεις ένα εικονικό μπάτζετ με το οποίο φτιάχνεις τη δική σου ομάδα από τη λαμπερή δεξαμενή των ποδοσφαιριστών της Premier League. Επιλέγεις δηλαδή ανάμεσα σε κορυφαίους παίκτες στον κόσμο και ανάλογα με τις επιδόσεις του στο πρωτάθλημα, βαθμολογείται η ομάδα σου.

Στο τέλος της σεζόν, αν η ομάδα σου είναι στην πρώτη θέση θα λάβεις 200.000 , ενώ η δεύτερη θέση δίνει 100.000 και η τρίτη θέση 60.000 . Συνολικά οι 5.659 πρώτες ομάδες της βαθμολογίας θα ανταμειφθούν, με τα συνολικά εγγυημένα χρηματικά έπαθλα να φτάνουν την αξία των 1.000.000 *!

ADVERTISING

Προλαβαίνεις λοιπόν να ετοιμάσεις την ομάδα σου έως τις 17 Οκτωβρίου και να κατακτήσεις την κορυφή. Το ‘χεις;

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τα FANTASY τουρνουά της Stoiximan εδώ!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. Αφορά το συνολικό ποσό επάθλων του τουρνουά.