BET CORNER

Το τριάρι της Μαρσέιγ, η κόντρα στη Μαδρίτη και τα MatchCombos

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε στον πάγκο της Ατλέτικο Μαδρίτης στο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Ρεάλ
Ο Ντιέγκο Σιμεόνε στον πάγκο της Ατλέτικο Μαδρίτης στο Τσάμπιονς Λιγκ AP PHOTO/LUCA BRUNO

Η δράση στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα συνεχίζεται και το στοιχηματικό πρόγραμμα βγάζει δυνατές επιλογές. Πληρώνουν τα γκολ σε Γερμανία και Ισπανία, αουτσάιντερ με αξία σε Γαλλία και Ιταλία.

(Σάββατο 16:30) Λειψία - Βέρντερ Βρέμης: Ψυχολογικά ανεβασμένη και με το παραπάνω η Λειψία. Και πώς να μην είναι μετά τον θρίαμβο κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (3-2) μεσοβδόμαδα που την έστειλε στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ; Δίκαιο πέρα για πέρα το τελικό σκορ, ήρθε μάλιστα πιο εύκολα από όσο δείχνει, αφού στο πρώτο μέρος έκανε το τέλειο παιχνίδι, ενώ στο 69’ το 3-0, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσπάθησε να επιστρέψει μετά το 80’ με δυο γκολ, ενώ παραλίγο με buzzer beater να γίνει και το 3-3. Θα ήταν πάντως άδικο να γυρνούσε το ματς. Στο πρωτάθλημα, που είναι διακαής πόθος απέχει 2 βαθμούς από την πρωτοπόρο Μπάγερν Μονάχου.

Μια από τα ίδια η Βέρντερ Βρέμης, κινείται σε ρηχά νερά. Κάτι που δεν φαίνεται απαραίτητα από τα αποτελέσματα, σε ορισμένα ματς παίζει και καλή άμυνα, ωστόσο το γεγονός πως έχει σκοράρει και στα δέκα φετινά ματς στο πρωτάθλημα φαντάζει υπερβολή. Σε κάποια ήταν και τυχερή.

Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης ποιότητας και μομέντουμ. Η Βέρντερ είναι αρκετά τυχερή ως τώρα, η Λειψία έρχεται με φόρα και έχει απελευθερωμένο τον Ανχελίνιο. Το MatchCombo 1 & over 2,5 που τιμάται στο 1.87 στη Stoiximan αξίζει, μπορούν να το κάνουν και μόνοι τους οι Ταύροι.

(Σάββατο 18:00) Μαρσέιγ - Μονακό: Ντέρμπι στον γαλλικό νότο, γνωστό και ως ντέρμπι της Μεσογείου. Δεν τα κατάφερε μεσοβδόμαδα η Μαρσέιγ στο Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι, ηττήθηκε 3-0 και τέθηκε εκτός ευρωπαϊκή συνέχειας με τον Ολυμπιακό να συνεχίζει στο Γιουρόπα Λιγκ. Βέβαια, το κλίμα δεν φαίνεται ιδιαίτερα να διαταράσσεται από την ήττα στην Αγγλία. Ο Βίλας Μπόας μετά από μια περίοδο εσωστρέφειας έχει θέσει ψηλά τον πήχη από τη στιγμή που βλέπει την ομάδα του να ρολάρει. Στόχος το πρωτάθλημα για την ομάδα της Μασσαλίας, βέβαια, όλοι αναγνωρίζουν την ποιοτική ανωτερότητα της Παρί Σεν Ζερμέν. Για την ώρα η διαφορά από τους πρωτοπόρους Παριζιάνους είναι στους 4 βαθμούς με τη Μαρσέιγ να έχει και δυο ματς λιγότερα.

Τέλος στο νικηφόρο σερί για τη Μονακό που μετά από 4 σερί νίκες έχασε κόντρα στη Λιλ με 2-1. Είχε ένα πολύ ζόρικο πρόγραμμα μέσα στον Νοέμβριο, αλλά ανταπεξήλθε τρομερά με αποκορύφωμα τη νίκη επί της Παρί με 3-2. Παρόλα αυτά το τελευταίο ματς δεν το διαχειρίστηκε όπως τα υπόλοιπα. Σεβάστηκε παραπάνω από όσο έπρεπε τη Λιλ, φοβήθηκε το ματς, έπαιξε κλειστά και το πλήρωσε.

Ακατανόητη διαφοροποίηση στο σετ τιμών με τη Μονακό να κυκλοφορεί σε αποδόσεις φαβορί. Οι εταιρείες ενδεχομένως να έχουν επηρεαστεί από την ήττα της Μαρσέιγ κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι, ωστόσο τα δεδομένα είναι αλλιώς εντός συνόρων. Επικρατεί συσπείρωση στην ομάδα, θέλουν να χτυπήσουν τον τίτλο οι γηπεδούχοι, έχουν πλεονέκτημα για την ώρα αφού χρωστάνε και δυο παιχνίδια. Η Μονακό ενίοτε παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, αλλά φοβάται τα μεγάλα ματς, διστάζει και δεν έχει διαύγεια. Η Μαρσέιγ καταφέρνει από την άλλη να παίρνει αποτέλεσμα και στην κακή βραδιά της. Αξίζει το ρίσκο στο 3.25 του άσου που τιμάται στη Stoiximan.

(Σάββατο 19:00) Τορίνο - Ουντινέζε: Πληγωμένο θηρίο η Τορίνο, που έχασε την προηγούμενη αγωνιστική της Serie A το μεγάλο ντέρμπι με τη Γιουβέντους. Έπιασε στον ύπνο τη Γηραιά Κυρία με γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο από τον ΕνΚουλού, παραλίγο ο Τζάτζα να κάνει το 2-0, ωστόσο το ματς γύρισε τούμπα στο τελευταίο τέταρτο του παιχνιδιού. Στάθηκε αντάξια των συνθηκών, έκανε εμφάνιση από τα παλιά, στήθηκε σωστά στο παιχνίδι και σίγουρα η ήττα με 2-1 την αδικεί.

Από ρεπό προέρχεται η Ουντινέζε που δεν έδωσε την προηγούμενη αγωνιστική το ματς με την Αταλάντα λόγω έντονης κακοκαιρίας. Στο τελευταίο χρονικά ματς σκόρπισε 3-1 στη Ρώμη τη Λάτσιο και αποσπώντας σημαντική ψυχολογική ώθηση για τη συνέχεια.

Δεκτόν, η Ουντινέζε έχει πάρει ορισμένα θετικά αποτελέσματα πρόσφατα, αλλά δεν είναι ανώτερη της Τορίνο ώστε να κυκλοφορεί σε τιμές φαβορί. Η γηπεδούχος άφησε υποσχέσεις κόντρα στη Γιουβέντους, έχει μεγαλύτερη ανάγκη για το τρίποντο, αφού βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη. Η εμφάνιση της προηγούμενης αγωνιστικής δείχνει πως βρίσκεται στο στρίψιμο και το 2.85 που τιμάται στη Stoiximan ο άσος σηκώνει κουβέντα.

(Σάββατο 22:00) Ρεάλ Μαδρίτης - Ατλέτικο Μαδρίτης: Ντέρμπι της Μαδρίτης με τις δυο ομάδες να προέρχονται από νικηφόρα αποτελέσματα. Στη Ρεάλ οι παίκτες αποφάσισαν μετά από καιρό να παίξουν ποδόσφαιρο. Υπέταξαν την τελευταία αγωνιστική των ομίλων τη Γκλάντμπαχ και τερμάτισαν πρώτοι στο γκρουπ.

Εύκολη νίκη και για την Ατλέτικο Μαδρίτης κόντρα στη Ζάλτσμπουργκ με 2-0 επίσης. Τα βρήκε σκούρα αρχικά, αλλά από ένα σημείο και έπειτα ρόλαρε και δεν έδειχνε να χάνει την… μπάλα. Ο Ντιέγκο Σιμεόνε όπως συνηθίζει στα ματς με τη Ρεάλ έκρυψε τα χαρτιά του, δεν έβγαλε αποστολή και τους έχει όλους σε εγρήγορση για να βγάλουν το καλύτερο δυνατό πρόσωπο. Ο Ζιντάν συνεχίζει σαφώς από την άλλη πλευρά του ρινγκ να βρίσκεται υπό πίεση, αλλά με το… μαγικό ραβδάκι του έχει αποδείξει πως μπορεί να σώσει την κατάσταση κάθε φορά. Στα θετικά ότι επέστρεψαν οι καταλυτικοί Βαλβέρδε και Σέρχιο Ράμος.

Η Ρεάλ προσφέρεται φαβορί, ωστόσο παρά το απουσιολόγιο που έχει μικρύνει αισθητά στο πρωτάθλημα δεν έχει βγάλει νεύρο. Η Ατλέτικο πατάει πιο γερά στα πόδια της, είναι πιο υπομονετική και Σιμεόνε έχει ψυχολογικό πλεονέκτημα την παρούσα χρονική στιγμή. Με τα δεδομένα που υπάρχουν στο ματς και με το το 1-1 να παίζει αρκετά ως ενδεχόμενο το MatchCombo X2 & over 1,5 στο 2.32 στη Stoiximan έχει την προσοχή μας.

(Κυριακή 22:00) Μπαρτσελόνα - Λεβάντε: Δεν είναι στα χάι της τελευταία η Μπαρτσελόνα, βασικά πολύ καιρό τώρα, αλλά την τελευταία εβδομάδα το κακό παράγινε. Κακή ήττα από την Κάδιθ που έχει βαλθεί όλους να τους τρελαίνει φέτος με 2-1 εκτός έδρας, ενώ μεσοβδόμαδα στο Καμπ Νόου υποτάχθηκε από τη Γιουβέντους 3-0 στο Τσάμπιονς Λιγκ δίχως να αξίζει και πολλά ομολογουμένως από την αναμέτρηση. Δέχτηκε αρκετές φάσεις, για άλλη μια φορά η άμυνά της καρδιοχτύπησε και μοιραία ήρθε η ήττα. Βέβαια, αυτή τη φορά ήταν και άστοχη στο δημιουργικό σκέλος.

Η Λεβάντε δείχνει σε καλό αγωνιστικό μομέντουμ. Δεν έχει χάσει στα έξι τελευταία μετρώντας 5 ισοπαλίες και μια νίκη. Το τρίποντο ήρθε εντός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στη Χετάφε 3-0, σ’ ένα ματς που της πήγαν όλα πρίμα. Αποβολή για τους Μαδριλένους στο πρώτο πεντάλεπτο, 2-0 στο 17’ και κάπου εκεί η σεμνή τελετή έλαβε τέλος. Θα λείψουν ξανά οι χρήσιμοι χαφ Μπάρντι και Καμπάνια, αλλά δείχνει να κομαντάρει την κατάσταση και δίχως αυτούς.

Η άμυνα της Μπαρτσελονα είναι απογοητευτική, η Λεβάντε κάθε χρόνο προσπαθεί να χτυπήσει τα ματς με Ρεάλ και Μπαρτσελόνα, ειδικά στους Καταλανούς έχει κάνει αρκετές ζημιές. Είναι ζόρικη ομάδα η φιλοξενούμενη, δεν… μασάει, αλλά η άμυνά της δίνει δικαιώματα. Λογικό και εφικτό το 1.70 της Stoiximan για το MatchCombo goal/goal και over 2,5.


Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS BET CORNER
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ