BET CORNER

Value το 2.48, αντιδρούν Νάπολι και Λιλ

Οι παίκτες της Λειψία πανηγυρίζουν στο Champions League κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Οι παίκτες της Λειψία πανηγυρίζουν στο Champions League AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Σαββατοκύριακο γεμάτο δυνατές μονομαχίες στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, αλλά και ματς παγίδες. Δελεάζει το 2.48 στο Λειψία - Ντόρτμουντ. Επιστροφή στις νίκες ψάχνουν Λιλ και Νάπολι, ματς για γκολ το Γρανάδα - Μπαρτσελόνα. Η λύση στη μέση στο Έλτσε - Χετάφε.

(Σάββατο 19:30) Γρανάδα - Μπαρτσελόνα: Την ώρα που η κακοκαιρία πλήττει την Ισπανία και ο χιονιάς δημιουργεί έντονα προβλήματα η Μπαρτσελόνα ταξιδεύει στη Γρανάδα για να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα σ’ ένα ύπουλο ματς. Από δίκαιη ήττα με 2-0 κόντρα στην Έιμπαρ προέρχεται η γηπεδούχος που δεν έπεισε με την απόδοσή της, ούτε η αντίπαλος εντυπωσίασε αλλά ήταν πιο ουσιαστική δημιουργικά. Μεσοβδόμαδα στο Κύπελλο έπαιξε με κάποιους βασικούς και με τη ψυχή στο στόμα απέκλεισε την υποδεέστερη Λεονέσα.

Από δύο σερί νίκες η Μπαρτσελόνα. Στο τελευταίο έβγαλε χαρακτήρα κόντρα στην Μπιλμπάο και παρότι βρέθηκε από πολύ νωρίς πίσω στο σκορ κέρδισε 3-2 εκτός. Στα πάνω του ο Μέσι και η ομάδα σαν να βγάζει ξανά παλμό. Η τιμή του διπλού δεν λέει και πολλά, η Μπαρτσελόνα ως συνήθως έχει απουσίες, ενώ η Γρανάδα μπορεί να είναι μέτρια, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως στο παρελθόν έχει κάνει γερή ζημιά στην καταλανική ομάδα. Χωρίς τους Λενγκλέ - Πικέ για άλλη μια φορά η φιλοξενούμενη, περιμένουμε να παρουσιάσει εκ νέου ρήγματα. Παίζεται το goal/goal που στη Stoiximan προσφέρεται στο 1.63.

(Σάββατο 19:30) Λειψία - Ντόρτμουντ: Ισορροπημένο σετ τιμών στο Λειψία - Ντόρτμουντ, ωστόσο στη φετινή Ντόρτμουντ μόνο οι φανέλες της περιφέρονται στον αγωνιστικό χώρο. Αποκαρδιωτική στα περισσότερα ματς, χωρίς χαρακτήρα, τσαγανό, πλάνο και πάθος. Πορεύεται πλέον με υπηρεσιακό τεχνικό και η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία θα γίνει με το τέλος της σεζόν. Σαν να έχουν πετάξει λευκή πετσέτα οι Βεστφαλοί και να μην πιστεύουν πως μπορούν να αντιστρέψουν την κατάσταση.

Εκ διαμέτρου αντίθετο το κλίμα στους Ταύρους. Πιο σοβαρή από ποτέ η Λειψία του Νάγκελσμαν και έχει μια λαμπρή ευκαιρία απόψε με νίκη να ανέβει στην κορυφή και να αφήσει κατά ένα βαθμό πίσω της την Μπάγερν Μονάχου, η οποία έχασε το βράδυ της Παρασκευής (08/01) από τη Γκλάντμπαχ. Κλίμα, μομέντουμ, η πειθαρχία της Λειψίας και το ελκυστικό ποδόσφαιρο του Νάγκελσμαν οδηγούν στον άσο ο οποίος τιμάται στο 2.48 στη Stoiximan.

(Σάββατο 22:00) Νιμ - Λιλ: Παιχνίδι με ξεκάθαρο φαβορί. Η Νιμ παραπαίει, κινείται από το κακό στο χειρότερο και οι 6 ήττες στα επτά τελευταία ματς (0-1-6) δικαιώνουν την αγορά που τη προσφέρει φαβορί για τον υποβιβασμό. Η Λιλ έκλεισε εξαιρετικά το 2020, ωστόσο στο νέο έτος μπήκε με το αριστερό, καθώς στη μεσοβδόμαδη αγωνιστική υποτάχθηκε από την Ανζέ 2-1. Άλλη ομάδα, σαν να έπεσε ο γενικός. Αιφνιδιάστηκε και πελάγωσε.

Ο Γκαλτιέ ξέρει όμως πώς να παίρνει πράγματα από τους παίκτες του. Είναι μετρ της τακτικής και της ψυχολογίας και περιμένουμε άλλη εικόνα απόψε. Ο γκολτζής Γιαζίτσε μπορεί να παραμένει εκτός λόγω κορονοϊού ωστόσο ο Γιλμάζ μπορεί να σηκώσει στις πλάτες την ομάδα.

Η Λιλ έχει τον κατάλληλο αντίπαλο μπροστά της για να επιστρέψει στις νίκες άμεσα και να συνεχίσει την κούρσα προς άλλη μια καλή σεζόν στο γαλλικό πρωτάθλημα. Δεν συνηθίζει πάντως να 'σκοτώνει' τους αντιπάλους της εκτός έδρας. Κατά συνέπεια το 2.10 της Stoiximan για το MatchCombo 2 & under 3,5 μόνο αδιάφορο δεν είναι.

(Κυριακή 16:00) Ουντινέζε - Νάπολι: Η 13η Ουντινέζε φιλοξενεί την έκτη Νάπολι που θέλει να να ανακάμψει και να μπει ξανά στο κόλπο της τετράδας με την απόσταση να είναι στους δύο βαθμούς από την τέταρτη Γιουβέντους. Δύο πρόσωπα έβγαλε η Ουντινέζε μεσοβδόμαδα κόντρα στην Μπολόνια. Υποτονική και έξω από τα νερά της στο πρώτο μέρος, δίκαια πίσω στο σκορ στο 19’, ισοφάρισε στο 34’, αλλά ξανά πίσω στο 40’. Ξύπνησε μετά την ανάπαυλα έκανε περισσότερες φάσεις, έπαιζε από το 47’ με παίκτη παραπάνω και τελικά πήρε την ισοπαλία στην εκπνοή. Σ’ άλλο ένα ματς έχει καλές απουσίες μπροστά (Οκάκα - Ντεουλοφέου) όπως και στην άμυνα (Νούτινκ).

Είναι εντυπωσιακό πως κατάφερε να χάσει το ματς με τη Σπέτσια η Νάπολι με 29 σουτ (10 στο στόχο) και με μόλις 3 κατά της σουτ στο στόχο. Ακόμα και έτσι κατάφερε να ηττηθεί 2-1. Ούτε που κατάλαβε από πού της ήρθε η… κεραμίδα. Ξανά εκτός ο Μέρτενς με τον Κουλιμπαλί.

Περιμένουμε πιο υποψιασμένους τους Παρτενοπέι αυτή τη φορά, δεν τους παίρνει και για άλλη γκέλα μέσα σε τόσο σύντομο διάστημα. Έχουν μπροστά ένα πρόγραμμα που πρέπει να κάνουν το απόλυτο με Ουντινέζε, Έμπολι και Φιορεντίνα, καθώς στη συνέχεια ακολουθεί η Γιουβέντους. Το διπλό ανεβαίνει και στο 1.87 της Stoiximan έχει την προσοχή μας.

(Κυριακή 19:30) Έλτσε - Χετάφε: Κόντρα το ρεύμα και στο σετ τιμών για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Η Έλτσε είναι από τις χειρότερες ομάδες του πρωταθλήματος. Μέτρια έως και αδιάφορη στα τελευταία ματς, δεν μπορεί να αντιδράσει, πρέπει να γίνουν ριζικές αλλαγές εάν θέλει να αντιστρέψει το κλίμα. Αλλά μόνο με την άμυνα που παίζει δεν γίνεται. Το διπλό της Χετάφε πιέζεται, αλλά δεν αξίζει.

Υπό άλλες συνθήκες ο διπλασιασμός θα άξιζε, αλλά η φετινή Χετάφε μεταξύ μας δεν βλέπεται και διάγει μια φάση δεν μπορεί να σηκώσει ανάστημα, ενώ έχει και κάποιες καλές απουσίες μεσοεπιθετικά, ενώ ο χαφ Μακσίμοβιτς θα τσεκαριστεί την τελευταία στιγμή. Περιμένουμε ματς υπομονής χωρίς πολλές φάσεις και γκολ, έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα το Χ του 2.85 της Stoiximan προκρίνεται στο εν λόγω ζευγάρι.


Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS BET CORNER
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ