ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ

"Έβρεξε" ελληνικά μετάλλια στο Μινσκ!

"Έβρεξε" ελληνικά μετάλλια στο Μινσκ!

Άστραψαν από τη λάμψη οι αθλητές και οι αθλήτριες που κατέκτησαν τα συνολικά 18 μετάλλια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα TAEKWON-DO ITF στο Μινσκ της Λευκορωσίας. 4 ήταν τα χρυσά, 3 τα αργυρά και 11 τα χάλκινα.

Η καταρρακτώδης βροχή που έπεφτε στο Μινσκ, έφερε "καταιγίδα" μεταλλίων στην Εθνική μας ομάδα, που εκπροσωπεί τα ελληνικά χρώματα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα TAEKWON-DO ITF στο Μινσκ της Λευκορωσίας.

Άστραψαν από τη λάμψη οι αθλητές και οι αθλήτριες που κατέκτησαν τα συνολικά 18 μετάλλια. 4 ήταν τα χρυσά, 3 τα αργυρά και 11 τα χάλκινα μετάλλια που γέμισαν με περηφάνια τους προπονητές και τους συνοδούς, αλλά και τις αποσκευές της εθνικής ομάδας.

Ο Παναγιώτης Παπανικολάου με εκπληκτική εμφάνιση, η Παρασκευή Τσελέκογλου με το δυναμικό της παιχνίδι, η Κωνσταντίνα Καμτσόγλου σε έναν συγκλονιστικό ελληνικό τελικό και η αειθαλής Ιωάννα Κωστοπούλου από τις βετεράνες απέσπασαν τα χρυσά μετάλλια σκορπίζοντας χαμόγελα στους προπονητές της ομάδας.

Ο Κώστας Παμπόρης, η Χριστίνα Ράμου, η Αιμιλία - Δήμητρα Κτένα, ο Βασίλης Αλιάτης και η Διονυσία Παπαδάτου στις εναέριες τεχνικές νεανίδων κατέκτησαν τα χάλκινα μετάλλια στις κατηγορίες τους. Η Βάγια Καραβεζίρη, ο γερόλυκος Άρης Παυλίδης και ο Βαγγέλης Κελεσίδης κατέκτησαν τα αργυρά μετάλλια στις μάχες.

Η ομάδα των βετεράνων στην κατηγορία Ανδρών παρά τους πολλαπλούς τραυματισμούς κατόρθωσε να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο τόσο στις θραύσεις όσο και στις μάχες. Η ομάδα των γυναικών στις βετεράνες αθλήτριες με μια συγκλονιστική προσπάθεια ανέβηκε στην τρίτη θέση στο βάθρο εμπνέοντας τους νεαρούς αθλητές να τις μιμηθούν στην σημερινή και τελευταία μέρα του Παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Ο ακαταμάχητος βετεράνος αρχηγός της ομάδος Λάζαρος Παπαγερίδης δήλωσε "συγκλονισμένος για την υπερπροσπάθεια των αθλητών και τη συγκομιδή των μεταλλίων", ενώ ο προπονητής Παναγιώτης Μάσκας συμπλήρωσε ότι "ήταν αναμενόμενη η χθεσινή επιτυχία λόγω της επιμονής και της μεθοδική προετοιμασία".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ