ΤΕΝΙΣ

Απορούν στη Ρωσία με τη "φυγή" Κουέρι λόγω κορονοϊού

Ο Σαμ Κουέρι
Ο Σαμ Κουέρι AP PHOTO/DITA ALANGKARA, FILE

Αντιδράσεις προκάλεσε η απόφαση του Σαμ Κουέρι να εγκαταλείψει τη Ρωσία με ιδιωτικό αεροπλάνο όταν έμαθε πως είναι θετικός στον κορονοϊό.

Ο CEO του ATP τουρνουά της Αγίας Πετρούπολης, Αλεξάντερ Μεντβέντεφ, έμεινε έκπληκτος με την απόφαση του Σαμ Κουέρι να εγκαταλείψει τη Ρωσία με ιδιωτικό αεροπλάνο στο άκουσμα της είδησης ότι είναι θετικός στον Covid-19.

"Πρώτα, θέλω να ευχηθώ υγεία σε αυτόν και την οικογένειά του. Ελπίζω τα συμπτώματα να μην είναι πολλά. Εύχομαι επίσης υγεία σε όλους όσους ήρθαν σε επαφή μαζί του σε αυτήν την "απόδραση": εργαζόμενους στο αεροδρόμιο, αεροσυνοδούς, πιλότους. Ελπίζω να ήταν προσεκτικός".

"Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί προέβη σε τέτοια κίνηση. Στο μυαλό του μάλλον είχε ότι θα τον κλείναμε σε ένα νοσοκομείο και θα τον απομακρύναμε από τον γιο του και την οικογένειά του. Η πραγματικότητα είναι ότι τους είχαμε ετοιμάσει ένα διαμέρισμα στην Αγία Πετρούπολη και θα έμεναν άνετα στην απομόνωση εκεί. Όλοι οι γιατροί θα πήγαιναν εκεί, ακόμα και παιδίατρος για τον γιο του. Θα μπορούσαν να μείνουν εκεί για όσο θέλουν", ανέφερε η ρωσική πλευρά αυτής της παράξενης υπόθεσης.

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ