ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Απόστολος σε Στέφανο Τσιτσιπά: "Ευλογημένος που βρίσκομαι μαζί σου"

O Στέφανος Τσιτσιπάς πανηγυρίζει έναν πόντο του κόντρα στον Ράφα Ναδάλ
O Στέφανος Τσιτσιπάς πανηγυρίζει έναν πόντο του κόντρα στον Ράφα Ναδάλ Ⓒ 2020 JFRANK AUGSTEIN/ASSOCIATED PRESS

Ο Απόστολος Τσιτσιπάς, έγραψε ένα πολύ όμορφο post στο Facebook για τον Στέφανο, δείχνοντας πόσο καλή σχέση έχουν πατέρας και γιος.

Η στιγμή που θα δούμε τον Απόστολο και τον Στέφανο Τσιτσιπά μαζί, πλησιάζει καθώς την 1η Φεβρουαρίου ξεκινάει το ATP Cup στη Μελβούρνη και η Ελληνική ομάδα θα δώσει το παρόν και στη 2η έκδοση της διοργάνωσης με εθνικές ομάδες.

Πέρυσι, ένα άσχημο περιστατικό είχε εκτυλιχθεί στον πάγκο της εθνικής Ελλάδας, όταν ο Στέφανος τραύματισε άθελά του τον πατέρα του, μια στιγμή που ξεχάστηκε γρήγορα και από τους δύο.

Ο Απόστολος Τσιτσιπάς, έγραψε ένα πολύ όμορφο post στο Facebook για τον γιο του και δείχνει πόσο καλή σχέση έχουν πατέρας και γιος, παρά την καθημερινή τριβή και το ρόλο προπονητή-αθλητή.

"Τα χρόνια περνάνε αλλά ο δεσμός αγάπης καλά κρατεί, μακάρι η ζωή σου να γίνεται καλύτερη κάθε μέρα. Ευλογημένος να βρίσκομαι μαζί σου" έγραψε ο 54χρονος Έλληνας προπονητής.

Τα χρόνια περνάνε αλλά ο δεσμός αγάπης καλά κρατεί, μακάρι η ζωή σου να γίνεται καλύτερη κάθε μέρα. Ευλογημένος που βρίσκομαι μαζί σου.

Δημοσιεύτηκε από Apostolos Tsitsipas στις  Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2021

Photo Credits: AP Photo/Frank Augstein

Πηγή: Tennis24

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ