INDIAN WELLS

Αποσύρθηκε η Γκέργκες!

Germany's Julia Goerges waves bye to the fans after losing her quarter finals singles lost against Denmark's Caroline Wozniacki at the ASB Classic in Auckland, New Zealand, Friday, Jan. 10, 2020. (Chris Symes/Photosport via AP)
Germany's Julia Goerges waves bye to the fans after losing her quarter finals singles lost against Denmark's Caroline Wozniacki at the ASB Classic in Auckland, New Zealand, Friday, Jan. 10, 2020. (Chris Symes/Photosport via AP) AP

Η Γιούλια Γκέργκες ανακοίνωσε την απόφασή της να αποσυρθεί από το τένις σε ηλικία 32 ετών. Τι ανέφερε στη γραπτή της δήλωση.

Με μια αιφνιδιαστική ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό, η Γιούλια Γκέργκες ανακοίνωσε την απόσυρσή της από το επαγγελματικό τένις σε ηλικία 32 ετών!

"Αγαπητό τένις, σου γράφω γιατί είμαι έτοιμη να σου "αντίο". Όταν ξεκίνησα να παίζω, στην ηλικία των 5 ετών, δεν θα πίστευα ποτέ ότι θα κάναμε τόσο μεγάλο δρόμο! Μου έδωσες τόσα πολλά διαφορετικά συναισθήματα και είμαι ευγνώμων για αυτά που μου έδωσες και μου έμαθες! Μου έμαθες να διαχειρίζομαι τις πιο σκληρές ήττες αλλά και να απολαμβάνω τις πολύ μεγάλες νίκες και ποτέ δεν χάσαμε την κατεύθυνση των ονείρων μας!

Πάντα πίστευα ότι θα ένιωθα κάτι μέσα μου όταν θα ερχόταν η ώρα να αποσυρθώ και αυτή η στιγμή έχει έρθει. Είμαι έτοιμη να κλείσω το κεφάλαιο του τένις και ενθουσιασμένη να ανοίξω το επόμενο κεφάλαιο στη ζωή μου! Ευχαριστώ για όσα μου έδωσες, θα είσαι για πάντα στην καρδιά μου! Δική σου, Γιούλια" ανέφερε το πολύ συγκινητικό ποστ της Γερμανίδας.

Η Γκέργκες πραγματοποίησε μια σπουδαία καριέρα σε μια περίοδο σκληρού ανταγωνισμού στην WTA φτάνοντας μέχρι και το Νο9 του κόσμου, σε επτά επαγγελματικούς τίτλους, στα ημιτελικά του Wimbledon και μέχρι τον 4ο γύρο των τριών άλλων Slams.

Πηγή: Tennis24

TAGS INDIAN WELLS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ