AUSTRALIAN OPEN

Australian Open: Κρούσμα Covid-19 στα προκριματικά

Ο Ντένις Κούντλα από αναμέτρηση με αντίπαλο τον Τζόκοβιτς στο US Open
Ο Ντένις Κούντλα από αναμέτρηση με αντίπαλο τον Τζόκοβιτς στο US Open 2019 CHARLES KRUPA/ASSOCIATED PRESS

Ο Ντένις Κούντλα βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό στη διάρκεια του αγώνα του με τον Μπενσετρί τον οποίο και κέρδισε αλλά εν συνέχεια αποκλείστηκε από τη διοργάνωση.

Ο Ντένις Κούντλα έγινε ο πρώτος χρονικά τενίστας που βρέθηκε θετικός στον Covid-19 στα προκριματικά του Australian Open που διεξάγονται φέτος στη Ντόχα.

Και το όλο σκηνικό δημιούργησε πολλά ερωτήματα για τον τρόπο με τον οποίο το χειρίστηκαν οι διοργανωτές μιας και τα αποτελέσματα του τεστ για τον Αμερικανό τενίστα ήρθαν κατά τη διάρκεια του αγώνα του κόντρα στον Μαροκινό Ελιότ Μπενσετρί.

Συγκεκριμένα, στο 5-3 του δεύτερου σετ του 1ου προκριματικού γύρου του Australian Open ενημερώθηκε ο Κούντλα για το αποτέλεσμα του τεστ. Παρόλα αυτά ο αγώνας συνεχίστηκε κανονικά με τον Αμερικανό να κερδίζει τον Μπενσετρί.

Ωστόσο, δεν του επιτράπηκε η συμμετοχή στον επόμενο γύρο με τον αντίπαλό του να περνά με walkover με τον Μπενσετρί (παρότι ηττήθηκε) να διαμαρτύρεται έντονα για το γεγονός ότι επετράπη στον Κούντλα να παίξει και τώρα (ως στενή επαφή του) θα πρέπει να μείνει σε καραντίνα στο Κατάρ.

Πηγή: Tennis24

TAGS AUSTRALIAN OPEN ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ