ΤΕΝΙΣ

Ζαννιάς: "Δεν περισσεύει κανένας, οι καιροί είναι δύσκολοι"

Ο πρόεδρος της ΕΦΟΑ Σπύρος Ζαννιάς στη συνάντησή του με τον Λευτέρη Αυγενάκη
Ο πρόεδρος της ΕΦΟΑ Σπύρος Ζαννιάς στη συνάντησή του με τον Λευτέρη Αυγενάκη EUROKINISSI

Ο απερχόμενος πρόεδρος του ΕΦΟΑ και νυν Τακτικός Εκπρόσωπος στην ΕΟΕ, Σπύρος Ζαννιάς, καλεί όσους εκλέχθηκαν στο ΔΣ της ομοσπονδίας να δράσουν ενωτικά για το καλό του αθλήματος.

Στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου προέδρου της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης, στην οποία συμμετείχαν 115 σωματεία από όλη την Ελλάδα, νέος πρόεδρος αναδείχθηκε ο Δημήτρης Σταματιάδης, ο οποίος είχε την υποστήριξη του πρώην προέδρου της Ομοσπονδίας, Δημήτρη Ζάννια.

Ο απερχόμενος πρόεδρος, μέσω δήλωσής του, καλεί όλο το ΔΣ να δράσει ενωτικά για το καλό του τένις: "Καλώ σε ενωτική συνεργασία όλες και όλους που εκλέχθηκαν στα Καταστατικά Όργανα της Ομοσπονδίας. Δεν περισσεύει κανένας, οι καιροί είναι δύσκολοι. Καλώ επίσης σε συνεργασία με όλους μας και του δίνω συγχαρητήρια, τον Θοδωρή Γκλαβά, για να γίνουν πράξη τα όλα όσα υποσχέθηκε στην προεκλογική περίοδο.

Συγχαίρω ακόμη των Γιάννη Σερκεδάκη, για την αγάπη του στο Άθλημά μας. Θα στηρίξω τον Πρόεδρο Δημήτρη Σταματιάδη μαζί με όλα τα Μέλη του Δ.Σ. για να προχωρήσουμε. Από τους Διεθνείς Φορείς που συμμετέχω θα στηρίξω τη Χώρα μας και την Ομοσπονδία. Από την θέση μου στην Ολυμπιακή Επιτροπή θα εκφράσω τις απόψεις της Ε.Φ.Ο.Α. Θέλω άλλη μια φορά να ευχαριστήσω τα Σωματεία-Μέλη της Ε.Φ.Ο.Α. και τους Συνεργάτες μου στο Δ.Σ για την εμπιστοσύνη τους.

Με Εκτίμηση

Σπύρος Ζαννιάς".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ