ΡΟΤΖΕΡ ΦΕΝΤΕΡΕΡ

Ο Φέντερερ ετοιμάζεται για την μεγάλη επιστροφή

Ο Ρότζερ Φέντερερ ετοιμάζεται να σερβίρει στο Australian Open 2020
Ο Ρότζερ Φέντερερ ετοιμάζεται να σερβίρει Ⓒ 2020 DITA ALANGKARA / ASSOCIATED PRESS

Ο Ρότζερ Φέντερερ συνεχίζει την εντατική δουλειά για να επιστρέψει στην δράση, με τον Ρίτσαρντ Κράγιτσεκ να εξηγεί πως ο "Βασιλιάς" μπορεί να δώσει το παρών στο 500άρι τουρνουά του Ρότερνταμ, τον Μάρτιο.

Σύμφωνα με τον Διευθυντή του 500αριου τουρνουά στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας, Ρίτσαρντ Κράγιτσεκ, ο Ρότζερ Φέντερερ ετοιμάζεται να επιστρέψει στο Tour της ΑΤΡ, στις αρχές του Μαρτίου. Ο "Βασιλιάς" απουσιάζει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις από τον Ιανουάριο του 2020, όμως δεν αργεί η ώρα που θα τον απολαύσουμε και πάλι στα courts.

Μπορεί να μην προλαβαίνει να αγωνιστεί στο Αυστραλιανό Όπεν τον ερχόμενο μήνα, όμως σύμφωνα με τον Ρίτσαρντ Κράγιτσεκ, την εβδομάδα 8-13 Μαρτίου θα δώσει το παρών στο δυνατό hard court τουρνουά της Ντόχα.

Ο Ρότζερ, που έχει κατακτήσει τον τίτλο στην πόλη του Κατάρ τις σεζόν 2005, 2006 και 2011, έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν στο δεξί γόνατο, βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του μετά την εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε το περασμένο καλοκαίρι και μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στην ενεργό δράση.

Λίγους μήνες πριν κλείσει τα 40 χρόνια ζωής, ο "Βασιλιάς" φιγουράρει στο Νο5 της παγκόσμιας κατάταξης της ΑΤΡ και αυτές τις ημέρες προπονείται στο Ντουμπάι. Μόλις 235 μίλια μακριά από τη Ντόχα.

"Ξέρω ότι θα επιστρέψει στη δράση τον Μάρτιο. Πιθανότατα θα αγωνιστεί στη Ντόχα, μια εβδομάδα αμέσως μετά το τουρνουά του Ρότερνταμ. Τις επόμενες ημέρες θα κάνει γνωστή την απόφασή του", είπε χαρακτηριστικά για το μέλλον του Ρότζερ, ο Ολλανδός Tournament Director του ABN Amro Tennis World Tournament.

Πηγή: Tennis24

ⓒ 2020 Dita Alangkara / Associated Press

TAGS ΡΟΤΖΕΡ ΦΕΝΤΕΡΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ