ΤΕΝΙΣ

Γκροθ: "Προσβολή για τους Αυστραλούς η επιστολή Τζόκοβιτς"

Ο Αυστραλός τενίστας, Σάμουελ Γκροθ, από αγώνα για το Australian Open το 2014
Ο Αυστραλός τενίστας, Σάμουελ Γκροθ, από αγώνα για το Australian Open το 2014 2014 AARON FAVILA/ASSOCIATED PRESS

Με τον Νόβακ Τζόκοβιτς και όσους παραπονιούνται για τα μέτρα προστασίας που έχει επιβάλει το Australian Open και η Πολιτεία της Βικτώρια, ενόψει του Australian Open, τα έβαλε ο πρώην τενίστας, Σάμιουελ Γκροθ.

Ο Αυστραλός Σάμιουελ Γκροθ που κατέχει το ρεκόρ του γρηγορότερου σερβίς στην ιστορία με 263 χλμ/ώρα, μίλησε στη Herald Sun και αναφέρθηκε ονομαστικά στον κορυφαίο τενίστα του κόσμου, τον οποίον χαρακτήρισε επιπόλαιο ενώ την επιστολή του Σέρβου προς τους διοργανωτές, την μετέφρασε ως μια πολιτική κίνηση για την δημιουργία εντυπώσεων.

"Οι αθλητές που ήρθαν να αγωνιστούν εδώ, έχουν εξασφαλισμένη μια επιταγή των 100,000$. Ποιον κοροϊδεύουν; Όσον αφορά την επιστολή του Νόβακ Τζόκοβιτς, τα αιτήματα που έγραψε είναι προσβολή για το λαό της Αυστραλίας. Είναι σοβαρός; Είναι μια εγωιστική κίνηση για να κερδίσει δημοσιότητα. Είναι ο τελευταίος που πρέπει να δώσει συμβουλές για τον Covid-19, μετά τα όσα έγιναν και έλεγε στο Adria Tour" είπε χαρακτηριστικά ο Γκροθ.

Στο μεταξύ, άλλοι τέσσερις τενίστες φέρεται να έχουν μπει στη λίστα με τους αθλητές που βρίσκονται σε αυστηρή καραντίνα και δεν τους επιτρέπεται να προπονηθούν, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό σε 76.

Η Έμα Σίζαρ, υπεύθυνος καραντίνας από την πολιτεία της Βικτώρια, απάντησε επίσης στην επιστολή του Νόβακ Τζόκοβιτς για χαλάρωση των μέτρων στους τενίστες υπό αυστηρή καραντίνα, απαντώντας αρνητικά στα αιτήματα του Σέρβου.

"Είναι σίγουρα όχι από εμένα. Κατανοούμε ότι οι 14 ημέρες είναι πραγματικά δύσκολες και είμαστε εδώ για να δουλέψουμε με την ομοσπονδία για να κάνουμε καλύτερη τη διαμονή των αθλητών και να επηρεαστεί όσο το δυνατόν λιγότερο η προετοιμασία τους αλλά δεν παίρνουμε το ρίσκο για την ασφάλεια της κοινότητας" είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ