ΤΕΝΙΣ

Κατσάνοφ: "Ο Ναδάλ θα είναι ο GOAT στο τέλος της καριέρας του"

Κατσάνοφ: "Ο Ναδάλ θα είναι ο GOAT στο τέλος της καριέρας του"
Ο Κάρεν Κατσάνοφ στο ATP Cup του Περθ AP PHOTO/TREVOR COLLENS

Ο Κάρεν Κατσάνοφ ψηφίζει τον Ραφαέλ Ναδάλ ως τον GOAT στη σχετική μονομαχία με τον Ρότζερ Φέντερερ και τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο Κάρεν Κατσάνοφ, πιστεύει ότι ο Ραφαέλ Ναδάλ, θα είναι ο τενίστας που θα ολοκληρώσει την καριέρα του με τους περισσότερους τίτλους Grand Slam, από τους Ρότζερ Φέντερερ και Νόβακ Τζόκοβιτς.

Πολλοί πιστεύουν ότι η επίδοση του Τζόκοβιτς στα court θα είναι ανώτερη από του Ράφαελ Ναδάλ και του Ρότζερ Φέντερερ, τα επόμενα χρόνια, με αποτέλεσμα να τους φτάσει και να τους ξεπεράσει σε τίτλους Grand Slam. Ωστόσο ο Ράφα στην 56η συνάντησή του σε tour, με τον Νόβακ επιβλήθηκε άνετα με 6-0, 6-2,7-5, κατακτώντας το Roland Garros. Με την νίκη αυτή μετρά 100 νίκες και μόλις 2 ήττες, στο Γαλλικό Όπεν.

Ο 24χρονος Ρώσος, ωστόσο, είναι αντίθετος με την άποψη που διατυπώθηκε παραπάνω και θεωρεί ότι ο Ράφα θα κερδίσει στον "άτυπο αγώνα δρόμου μεταξύ των Big Three.

"Πιστεύω ότι ο Ραφαέλ Ναδάλ, θα τελειώσει την καριέρα του με τους περισσότερους Major τίτλους. Ο Νόβακ Τζόκοβιτς είναι νεότερος και πολλοί στοιχηματίζουν πάνω του για τον αγώνα του καλύτερου τενίστα όλων των εποχών, αλλά η δική μου πρώτη επιλογή είναι ο Ναδάλ", δήλωσε ο Κατσάνοφ.

Πηγή: Tennis24

AP Photo/Trevor Collens

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ