ΤΕΝΙΣ

Κουέρι: Ξέφυγε από την καραντίνα με ιδιωτικό jet!

Ο Σάμ Κουάρει
Ο Σάμ Κουάρει AP IMAGES

Ο Σαμ Κουέρι μπήκε σε μπελάδες καθώς έφυγε από το St. Petersburg Open ενώ είχε βρεθεί θετικός στον κορονοϊό και πλέον κινδυνεύει από την ATP.

Σε μπελάδες φαίνεται πως μπαίνει ο Σαμ Κουέρι ο οποίος παραβίασε κάθε έννοια του υγειονομικού πρωτοκόλλου που ορίζει η ATP στα τουρνουά της. Συγκεκριμένα, ο Αμερικανός πρώην ημιφιναλίστ του Wimbledon, διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό την περασμένη Κυριακή, μια ημέρα πριν την έναρξη των αγώνων για το κυρίως ταμπλό του St. Petersburg Open όπου υποτίθεται ότι θα αγωνιζόταν.

Αμέσως, οι διοργανωτές τον έθεσαν εκτός διοργάνωσης και τον ενημέρωσαν ότι θα πρέπει να μείνει στο ξενοδοχείο της διοργάνωσης, μαζί με τη γυναίκα και το παιδί του που επίσης βρέθηκαν θετικοί στον Covid-19.

Σε ανακοίνωσή τους οι Ρώσοι, υποστήριξαν ότι ο Κουέρι δεν άνοιξε την πόρτα του δωματίου του σε γιατρό που τον επισκέφτηκε το πρωί της Δευτέρας και σύμφωνα με πληροφορίες ο Κουέρι πήρε την οικογένειά του την επόμενη ημέρα και πέταξαν με ιδιωτική πτήση για άγνωστο προορισμό, χωρίς καν να ενημερώσουν την ρεσεψιόν του ξενοδοχείου!

Την Τετάρτη, η ATP εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία ένας παίκτης παραβίασε το πρωτόκολλο, υποπίπτοντας σε σοβαρό παράπτωμα, χωρίς να αναφερθεί στο όνομα του Αμερικανού.

Ο Κουέρι ενημέρωσε εκπρόσωπο της ATP ότι έφυγε με ιδιωτικό τζετ από την Αγία Πετρούπολη και στη συνέχεια ο εκπρόσωπος ενημέρωσε τους διοργανωτές του St. Petersburg Open.

"Η διοργάνωση κάνει ότι καλύτερο μπορεί για να εξασφαλίσει την ασφάλεια των συμμετοχόντων και των συνοδών τους. Είναι στο χέρι της ATP να αξιολογήσει το παράπτωμα και τις ενέργειες του αθλητή Σαμ Κουέρι" ανέφερε η ανακοίνωση του τουρνουά.

Υπενθυμιζουμε ότι ο Σαμ Κουέρι είναι από τους πρωτεργάτες της νέας Ένωσης Επαγγελματιών Τενιστών που ίδρυσε ο Νόβακ Τζόκοβιτς μαζί με τον Βάσεκ Πόσπισιλ και πλέον περιμένουμε την αντίδραση της ATP αν και θεωρείται δεδομένο ότι θα επιβάλει ποινή στον 33χρονο Αμερικανό, Νο49 της παγκόσμιας κατάταξης.

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ