MIAMI OPEN

Miami Open: Τελικό ο Χουρκάτς, κέρδισε και τον Ρούμπλεβ

Ο Χουμπέρτ Χουρκατζ πανηγυρίζει μετά τη νίκη του κόντρα στον Στέφανο Τσιτσιπά
Ο Χουμπέρτ Χουρκατζ πανηγυρίζει μετά τη νίκη του κόντρα στον Στέφανο Τσιτσιπά 2021 AP PHOTO/LYNNE SLADKY

Ο Χούμπερτ Χουρκάτς επικράτησε 6-3, 6-4 του Αντρέι Ρούμπλεβ και προκρίθηκε στον τελικό του Miami Open και θα διεκδικήσει τον τρίτο τίτλο της καριέρας του σε ισάριθμους τελικούς. Αντίπαλός του θα είναι ο Γιάνικ Σίνερ.

Ακόμη μεγαλύτερη αξία στη σπουδαία ανατροπή επί του Στέφανου Τσιτσιπά στα προημιτελικά, έδωσε ο Χούμπερτ Χούρκατς ο οποίος πέτυχε νέα μεγάλη νίκη στο Μαϊάμι, αυτή τη φορά επί του φορμαρισμένου Αντρέι Ρούμπλεφ, εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή του στον τελικό της Masters διοργάνωσης.

Ο 24χρονος Πολωνός που πραγματοποιεί εκπληκτικό τουρνουά, επικράτησε 6-3, 6-4 του Νο8 της παγκόσμιας κατάταξης και θα αγωνιστεί στον πρώτο του τελικό σε Masters τουρνουά, όπου θα διεκδικήσει τον τρίτο τίτλο της καριέρας του σε ισάριθμους τελικούς.

Προερχόμενος από τη νίκη επί του Τσιτσιπά, ο Χουρκάτς έπαιξε εμπνευσμένο τένις και δεν επέτρεψε στον Ρούμπλεφ να πιάσει ρυθμό και να βγάλει το πανίσχυρό του παιχνίδι από τη βασική γραμμή. Ο Πολωνός έβγαλε 25 winners σε 1 ώρα και 28 λεπτά που διήρκησε το ματς και στον τελικό της Κυριακής θα αναμετρηθεί με τον Γιάνικ Σίνερ που νωρίτερα κέρδισε με 5-7, 6-4, 6-4 τον Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκουτ.

“Αυτή η νίκη σημαίνει πολλά για μένα. Είμαι χαρούμενος που προκρίθηκα στον τελικό και προσπαθώ να βελτιώνομαι ως παίκτης. Είναι πραγματικά τεράστιο για μένα” είπε ο Χουρκάτς μέσα από το court.

Την προηγούμενη εβδομάδα, Χουρκάτς και Σίνερ είχαν παίξει ζευγάρι στο διπλό του Ντουμπάι και πλέον θα αναμετρηθούν στον πρώτο τους τελικό Masters.

Πηγή: Tennis24

TAGS MIAMI OPEN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ