ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Μόντε Κάρλο: Στο ταμπλό του Τζόκοβιτς ο Τσιτσιπάς

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε αναμέτρησή του με τον Χούμπερτ Χούρκατς
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε αναμέτρησή του με τον Χούμπερτ Χούρκατς @ 2021 LYNNE SLADKY/ASSOCIATED PRESS

Ολοκληρώθηκε η κλήρωση του πρώτου χωμάτινου Masters της σεζόν στο Μόντε Κάρλο και φέρνει τον Στέφανο Τσιτσιπά στο ταμπλό του δις πρωταθλητή της διοργάνωσης, Νόβακ Τζόκοβιτς.

Με τον 11 (!) φορές πρωταθλητή της διοργάνωσης, Ραφαέλ Ναδάλ, στο Νο3 του ταμπλό υπήρχε η πιθανότητα συνάντησης του "Ταυρομάχου" με τον Serbinator στον ημιτελικό γύρο, ωστόσο, αυτό δεν συνέβη και οι δυο τους συναντώνται μόνο στον τελικό.

Ο Ράφα βρίσκεται στο ταμπλό του 2-Ντανίλ Μεντβέντεφ και θα δώσει το πρώτο του φετινό ματς στο χώμα κόντρα στον Αντριάν Μαναρινό ή σε έναν qualifier.

Στον 3ο γύρο, ο ισχυρότερος πιθανός του αντίπαλος είναι ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ ενώ στα προημιτελικά πέφτει πάνω στον Αντρέι Ρούμπλεφ ή τον Ρομπέρτο Μπαουτίστα Άγκουτ.

Για να μείνουμε στο κάτω μέρος του ταμπλό, ο Ντανίλ Μεντβέντεφ έχει αρκετά επικίνδυνα ματς με τον Κραϊνοβιτς πιθανώς στον 2ο γύρο και τον πρωταθλητή της διοργάνωσης του 2018, Φάμπιο Φονίνι στον 3ο γύρο. Στα προημιτελικά παίζει με τον Ντιέγο Σβάρτσμαν ή τον Πάμπλο Καρένιο Μπούστα.

Στο πάνω μέρος του ταμπλό ξεχωρίζει φυσικά η παρουσία των Στέφανου Τσιτσιπά και Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο Έλληνας πρωταθλητής έχει πάρα πολύ δύσκολη πρεμιέρα κόντρα σε Λορέντσο Μουσέτι ή Ασλάν Καράτσεφ, σε μία από τις χειρότερες διασταυρώσεις που θα μπορούσαν να του τύχουν.

Τα πράγματα δεν γίνονται και πολύ ευκολότερα στη συνέχεια καθώς παίζει με Γκαρίν ή Οζέρ-Αλιασίμ στον 3ο γύρο, ενώ στα προημιτελικά έχει πληθώρα πιθανών αντιπάλων που δεν τρομάζουν, βάσει seeding ξεχωρίζει το όνομα του Ματέο Μπερετίνι.

Ο αήττητος φέτος Νόβακ Τζόκοβιτς επίσης έχει tricky πρεμιέρα πιθανώς κόντρα στον Γιανίκ Σίνερ στον 2ο γύρο, ενώ στον 3ο γύρο ίσως παίξει κόντρα στον πολύ φορμαρισμένο Χούμπερτ Χουρκάτς.

Στα προημιτελικά, διασταυρώνεται με τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ, με τον Γερμανό να έχει επίσης τους Φούτσοβιτς, Τσίλιτς και Γκοφάν στο τεταρτημόριό του.

Ετοιμαστείτε για φοβερές μάχες στο αγαπημένο χώμα!

ΠΙΘΑΝΟΙ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ:

Τζόκοβιτς-Ζβέρεφ

Τσιτσιπάς-Μπερετίνι

Ναδάλ-Ρούμπλεφ

Μεντβέντεφ-Σβάρτσμαν

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΕΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ 1ΟΥ ΓΥΡΟΥ:

Γκοφάν - Τσίλιτς

Σονέγκο - Φούτσοβιτς

Μουσέτι - Καράτσεφ

Οζέρ-Αλιασίμ - Γκαρίν

Νταβίντοβιτς Φοκίνα - Ντε Μινόρ

Ντιμιτρόφ - Στρουφ

Ρούνε - Ρουντ

Κραϊνοβιτς - Μπασιλασβίλι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Πηγή: Tennis 24

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ