ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Πρώτη προπόνηση επί αυστραλιανού εδάφους οι τέσσερις Έλληνες τενίστες

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πανηγυρίζει πόντο του σε αγώνα κόντρα στον Αντρέι Ρούμπλεβ στην O2 arena του Λονδίνου
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πανηγυρίζει πόντο του σε αγώνα κόντρα στον Αντρέι Ρούμπλεβ στην O2 arena του Λονδίνου AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Οι τέσσερις Έλληνες τενίστες που βρίσκονται στη Μελβούρνη, είναι από τους τυχερούς, καθώς η πτήση τους από το Ντουμπάι ήταν "καθαρή", με αποτέλεσμα να προπονηθούν την Τρίτη.

Οι τέσσερις Έλληνες τενίστες που βρίσκονται στη Μελβούρνη είναι από τους τυχερούς καθώς η πτήση τους από το Ντουμπάι ήταν "καθαρή" με αποτέλεσμα να προπονηθούν την Τρίτη.

Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς, Μιχάλης Περβολαράκης και Μάρκος Καλοβελώνης θα πάρουν μέρος στο ATP Cup που ξεκινάει την 1η Φεβρουαρίου και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους στη Μελβούρνη ενόψει της κορυφαίας διοργάνωσης.

Την ίδια ώρα, πάνω από 70 αθλητές (άνδρες και γυναίκες) βιώνουν το σκληρό πρόσωπο της καραντίνας καθώς επέβαιναν σε πτήση όπου βρέθηκε θετικό κρούσμα, με αποτέλεσμα να είναι κλεισμένοι στα δωμάτιά τους και να μην τους επιτρέπεται η προπόνηση.

Ο Πέτρος Τσιτσιπάς, ανέβασε δύο stories στο Instagram όπου φαίνεται να προπονείται και να κάνει γυμναστική με τον Περβολαράκη.

Πηγή: Tennis24

Photo Credits: AP Photo/Frank Augstein

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ AUSTRALIAN OPEN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ