Ο πατέρας του Στέφανου Τσιτσιπά, Απόστολος, έδειξε με ιδιαίτερο τρόπο τη στήριξή του προς το γιο του κατά τη διάρκεια του αγώνα του με τον Μούναρ για το Roland Garros φορώντας μάσκα με το πρόσωπο του Έλληνα πρωταθλητή (VIDEO).

Το 2020 είναι μία πολύ δύσκολη χρονιά για τον παγκόσμιο αθλητισμό, με το τένις να προσπαθεί πάντως να στείλει το μήνυμα πως όλα μπορούν να ξεπεραστούν μέσω της διοργάνωσης του Roland Garros.

ADVERTISING

Στο διάσημο τουρνουά του Παρισιού παίρνει μέρος και ο Στέφανος Τσιτσιπάς, με τον Έλληνα πρωταθλητή να αντιμετωπίζει στον 1ο γύρο τον Ισπανό Μουνάρ (Live από το Sport24.gr) και στις εξέδρες να βρίσκεται και ο πατέρας του για να του συμπαρασταθεί σε αυτό το σπουδαίο ραντεβού.

Φρόντισε μάλιστα να δείξει τη στήριξή του με έναν άκρως εντυπωσιακό και πρωτοποριακό τρόπο, φορώντας μάσκα με το πρόσωπο του Στέφανου Τσιτσιπά που υποχρέωσε τον τηλεοπτικό φακό να πέσει πάνω του από τα πρώτα κιόλας games του αγώνα.

Ήταν μάλιστα μάσκα με ξεχωριστό μήνυμα καθώς σε αυτήν απεικονίζεται σε σκίτσο ο γιος του να σηκώνει το Κύπελλο του κορυφαίου Έλληνα τενίστα για τι 2019, στο Λονδίνο.

ADVERTISING

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Roland Garros: Την Τρίτη μπαίνει στη μάχη ο Τσιτσιπάς