ROLAND GARROS

Roland Garros: Ορατό το σενάριο αναβολής

Οι Ραφαέλ και Τόνι Ναδάλ ποζάρουν με το τρόπαιο του Roland Garros
Οι Ραφαέλ και Τόνι Ναδάλ ποζάρουν με το τρόπαιο του Roland Garros AP PHOTO/MICHEL EULER

Η Υπουργός Αθλητισμού της Γαλλίας, Ροξάνα Μαρασινεάνου, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να διεξαχθεί σε άλλη ημερομηνία το Roland Garros.

Από επίσημα, πλέον, χείλη γίνεται σαφές πως το σενάριο αναβολής και του φετινού Roland Garros είναι ορατό μετά τα νέα μέτρα στη Γαλλία. Και το βλέπουμε από τις δηλώσεις της Γαλλίδας υπουργού αθλητισμού, Ροξάνα Μαρασινεάνου, που προετοιμάζει ήδη, σε συνεργασία με τη Γαλλική Ομοσπονδία Τένις, μία νέα ημερομηνία διεξαγωγής του Γαλλικού Όπεν.

"Συζητάμε ήδη με τη Γαλλική Ομοσπονδία Τένις την εύρεση μιας νέας ημερομηνίας αν υπάρχουν ακόμα τα περιοριστικά μέτρα στην φυσιολογική έναρξη του τουρνουά. Σήμερα, αν και τα περισσότερα μεγάλα αθλητικά γεγονότα γίνονται στη Γαλλία, πρέπει να προσέξουμε πάρα πολύ ποια θα επιτρέψουμε να συμβούν για να μην έχουμε εκ νέου διασπορά του ιού".

Προς το παρόν, τα νέα περιοριστικά μέτρα της κυβέρνησης Μακρόν (μετακίνηση 10 χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι μέχρι τις 19:00) ισχύουν μέχρι τις 17 Μαϊου, ακριβώς πριν την έναρξη του Roland Garros, ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος ότι δεν θα πάρουν ακόμα μία παράταση.

Πηγή: Tennis24

TAGS ROLAND GARROS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ