INDIAN WELLS

Σάκκαρη - Σβιτολίνα: Με φόντο την 8αδα στο Ostrava Open

Maria Sakkari, of Greece, reacts during a match against Serena Williams, of the United States, during the quarterfinals of the US Open tennis championships, Monday, Sept. 7, 2020, in New York. (AP Photo/Seth Wenig)
Maria Sakkari, of Greece, reacts during a match against Serena Williams, of the United States, during the quarterfinals of the US Open tennis championships, Monday, Sept. 7, 2020, in New York. (AP Photo/Seth Wenig) AP

Η Μαρία Σάκκαρη αντιμετωπίζει την Τετάρτη (21/10, 19:00) την top seed του Ostrava Open, Ελίνα Σβιτολίνα και θέλει να επιβεβαιώσει την πολύ καλή φόρμα της.

Στο προτελευταίο τουρνουά της για φέτος, η Μαρία Σάκκαρη έχει μια μεγάλη πρόκληση αντιμετωπίζοντας μια Top5 τενίστρια.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, αντιμετωπίζει στις 19:00 (ώρα Ελλάδας) την top seed του Ostrava Open, Ελίνα Σβιτολίνα και θέλει να επιβεβαιώσει την πολύ καλή φόρμα που διανύει και να αποδείξει ότι μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τις κορυφαίες συναδέλφισσές της.

“Φυσικά και η Ελίνα είναι η top seed και είναι εκεί για κάποιον λόγο. Βρίσκεται στο Top10 για μεγάλο χρονικό διάστημα και αυτό συμβαίνει γιατί είναι μια σπουδαία τενίστρια. Την έχω ξανά αντιμετωπίσει και την έχω κερδίσει. Ξέρω το παιχνίδι της και αυτή ξέρει το δικό μου. Θα είναι μια δύσκολη μάχη και για τις δυο” είπε η 25χρονη Σάκκαρη ενόψει του σημαντικότερου παιχνιδιού της Τετάρτης στην Οστράβα.

Στον 1ο γύρο τη Δευτέρα, η Σάκκαρη κέρδισε 6-3, 6-3 τη γηπεδούχο Κριστίνα Πλίσκοβα πετυχαίνοντας την 18η νίκη της στο φετινό tour σε σύνολο 28 αγώνων που έχει δώσει (18-10).

Αυτή θα είναι η 3η φορά που θα βρεθούν αντιμέτωπες οι δύο κοπέλες. Στην πιο πρόσφατη αναμέτρησή τους, η Σάκκαρη έκανε μια φοβερή ανατροπή με 1-6, 7-6, 6-3 για τα προημιτελικά του San Jose 2019 ενώ στα τρία σετ είχε κριθεί και η πρώτη τους συνάντηση, στο γύρο των “32” του Wimbledon 2019 όπου κέρδισε η Ουκρανή.

Στη μάχη του τίτλου ρίχνεται η Βικτόρια Αζαρένκα που θα αντιμετωπίσει νωρίτερα την Μπάρμπορα Κρετσίκοβα ενώ ξεχωρίζει και η αναμέτρηση της Οσταπένκο με την Μάρτιτς.

OSTRAVA OPEN DRAW | OOP (-1h)

Πηγή: Tennis24

TAGS INDIAN WELLS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ