ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ

Σάκκαρη: Ξεκούραση και πρεμιέρα στη χωμάτινη επιφάνεια στη Στουτγκάρδη

Η Μαρία Σάκκαρη πανηγυρίζει έναν πόντο της απέναντι στην Πέτρα Κβίτοβα.
Η Μαρία Σάκκαρη πανηγυρίζει έναν πόντο της απέναντι στην Πέτρα Κβίτοβα. 2020 AP PHOTO/ANDY WONG

Η Μαρία Σάκκαρη αν και βρισκόταν αρχικά στην entry list του Volvo Car Open, τελικά απέσυρε τη συμμετοχή της από το 500αρι τουρνουά. Θα αγωνιστεί τελικά την εβδομάδα 19 - 25 Απριλίου στο Porsche Tennis Grand Prix της Στουτγκάρδης.

Η Μαρία Σάκκαρη, αν και βρισκόταν αρχικά στην entry list του Volvo Car Open, τελικά απέσυρε τη συμμετοχή της από το 500αρι, χωμάτινο τουρνουά του Τσάρλεστον και επέστρεψε στην Ελλάδα.

Η 25χρονη τενίστρια, μετά την απαιτητική εβδομάδα στο Μαϊάμι, όπου έφτασε μέχρι τα ημιτελικά, θα περάσει λίγες μέρες με τους δικούς της ανθρώπους στην Αθήνα και θα ξεκουραστεί όσο προλαβαίνει, πριν ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της στο χώμα.

Από τη Γερμανία θα αρχίσει την πορεία της στη φετινή clay court season η Μαρία, αγωνιζόμενη την εβδομάδα 19 - 25 Απριλίου στο Porsche Tennis Grand Prix της Στουτγκάρδης.

Το ταμπλό του 500αριου τουρνουά της WTA, αναμένεται να είναι "καυτό", με την παρουσία επτά αθλητριών από το Top10 της παγκόσμιας κατάταξης, συμπεριλαμβανομένης και της Νο1, Άσλεϊ Μπάρτι.

Η Μαρία, έπειτα θα παίξει στο 1000αρι της Μαδρίτης (29/4 - 8/5), πριν μπει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της ενόψει του Roland Garros, το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις ημερομηνίες 23/5 - 6/6.

Πηγή: Tennis24

@ 2020 Associated Pres / Andy Wong

TAGS ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ WTA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ