ΤΕΝΙΣ

St. Petersburg Open: Ανατροπή και τελικός για Ρούμπλεφ-Τσόριτς

AP Photo/Steve Christo
AP Photo/Steve Christo AP PHOTO/STEVE CHRISTO

Οι Ρούμπλεφ και Τσόριτς πραγματοποίησαν δύσκολες ανατροπές κόντρα σε πολύ ποιοτικούς αντιπάλους, όπως είναι οι Σαποβάλοφ και Ράονιτς και προκρίθηκαν στον τελικό της Αγίας Πετρούπολης.

Οι δύο νεαροί τενίστες, Ρούμπλεφ και Τσόριτς, πραγματοποίησαν δύσκολες ανατροπές κόντρα σε πολύ ποιοτικούς αντιπάλους, όπως είναι οι Ντένις Σαποβάλοφ και Μίλος Ράονιτς, και προκρίθηκαν στον τελικό της Αγίας Πετρούπολης!

Για τον απίθανο, φέτος, Ρούμπλεφ που προκρίνεται ήδη στον τέταρτο τελικό του μέσα 2020 (έχει μόνο νίκες σε τελικούς φέτος), η ανατροπή ήρθε κόντρα στον Σαποβάλοφ με 4-6, 6-3, 6-4 σε ένα ματς που ο 23χρονος Ρώσος έδειξε τόσο τα τεράστια ψυχικά του αποθέματα όσο φυσικά και την τεράστια άνοδο που έχει κάνει τόσο στο αγωνιστικό όσο και στο πνευματικό κομμάτι έχοντας φτάσει αισίως τις 33 νίκες μέσα στο 2020!

Απέναντι του, στον τελικό της Κυριακής, θα είναι ο περσινός φιναλίστ, Μπόρνα Τσόριτς!

Ο 24χρονος Κροάτης έκανε, με τη σειρά του, σπουδαία ανατροπή κόντρα στον Μίλος Ράονιτς, 1-6, 6-1, 6-4 και θα επιχειρήσει να κάνει πράξη ό,τι δεν έκανε πέρσι με την ήττα του από τον Μεντβέντεφ στον τελικό.

Ο Τσόριτς έχει μείνει πάνω από δύο χρόνια χωρίς τίτλο, με την τελευταία του επιτυχία να είναι ο θρίαμβος του στο Χάλε το 2018 όταν και κέρδισε στον τελικό τον Ρότζερ Φέντερερ.

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ