ΤΕΝΙΣ

St. Petersburg Open: Οδυνηρός αποκλεισμός για Μεντβέντεφ

Daniil Medvedev of Russia looks back to his team members after defeating Stefanos Tsitsipas of Greece in their men's singles semifinals match at the Shanghai Masters tennis tournament at Qizhong Forest Sports City Tennis Center in Shanghai, China, Saturday, Oct. 12, 2019. (AP Photo/Andy Wong)
Daniil Medvedev of Russia looks back to his team members after defeating Stefanos Tsitsipas of Greece in their men's singles semifinals match at the Shanghai Masters tennis tournament at Qizhong Forest Sports City Tennis Center in Shanghai, China, Saturday, Oct. 12, 2019. (AP Photo/Andy Wong) AP PHOTO/ANDY WONG

Ο Μεντβέντεβ γνώρισε την ήττα από τον Οπέλκα στο 2ο γύρο του St. Petersburg Open και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης ενώ ο Ρούμπλεφ δυσκολεύτηκε να κερδίσει τον Ουμπέρ.

Αρνητικών αποτελεσμάτων συνέχεια για τον Ντανίλ Μεντβέντεφ. Ο κορυφαίος Ρώσος της κατάταξης, ηττήθηκε ηττήθηκε από τον Ρέιλι Οπέλκα, με 6-2, 5-7, 4-6 για το 2ο γύρο του St. Petersburg Open και αποκλείστηκε από την συνέχεια της διοργάνωσης στην πατρίδα του, όντας μάλιστα και υπερασπιστής του τίτλου.

Το παιχνίδι εξελίχθηκε σε τρομερό ντέρμπι, ωστόσο ο 23χρονος Αμερικανός big server ήταν καλύτερος "στα σημεία" και πήρε το εισιτήριο για την προημιτελική φάση του indoor τουρνουά της σειράς ATP 500.

Ο Μεντβέντεφ, Νο6 της παγκόσμιας κατάταξης δεν κατάφερε να υπερασπιστεί τον τίτλο του, και επιβεβαίωσε την κακή αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται το τελευταίο διάστημα. Στους "8", ο Όπελκα θα αναμετρηθεί με τον Μπόρνα Τσόριτς που κέρδισε νωρίτερα 6-3, 7-5, τον Ρόμαν Σαφιούλιν.

ΔΥΣΚΟΛΑ Ο ΡΟΥΜΠΛΕΦ

Μετά κόπων και βασάνων προκρίθηκε ο Άντρεϊ Ρούμπλεφ στους "8" του St. Petersburg Open. Το Νο10 της παγκόσμιας κατάταξης και Νο3 του ταμπλό, ενώ βρισκόταν πίσω με 1-0 σετ, γύρισε το παιχνίδι "τούμπα" και εν τέλει πήρε την νίκη με 4-6, 6-4, 7-5, απέναντι στον άκρως ανταγωνιστικό Ούγκο Ουμπέρ. Αν και ήταν κατώτερος των περιστάσεων στο 1ο σετ του παιχνιδίού, κατάφερε να ελέγξει σε γενικές γραμμές τα επόμενα δύο και θα μονομαχήσει την Παρασκευή (16/10), με τον Κάμερον Νορί για μια θέση στα ημιτελικά.

Ο Ντένις Σαποβάλοφ, συνεχίζει να πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις στο τουρνουά της Αγίας Πετρούπολης. Μετά την άνετη επικράτηση επί του Βίκτορ Τροΐσκι, για τον 1ο γύρο του τουρνουά, σειρά είχε ο Ιλία Ιβάσκα. Ο Καναδός ήταν καταιγιστικός και συνέτριψε με 6-1, 6-4, τον 26χρονο Λευκορώσο. Στα προημιτελικά της διοργάνωσης, θα έρθει αντιμέτωπος με τον Στάνισλας Βαβρίνκα, στο μεγάλο ντέρμπι της φάσης των "8".

ST.PETERSBURG OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ