ΡΟΤΖΕΡ ΦΕΝΤΕΡΕΡ

Στην entry list της Μαδρίτης ο Φέντερερ

Ο Ρότζερ Φέντερερ κατά τη διάρκεια του Australian Open
Ο Ρότζερ Φέντερερ κατά τη διάρκεια του Australian Open @ 2020 AP PHOTO/DITA ALANGKARA, FILE

Ο Ρότζερ Φέντερερ φαίνεται διατεθειμένος να πάρει μερικά ματς στα πόδια του στη φετινή χωμάτινη σεζόν και βρίσκεται στην αρχική λίστα συμμετοχών του Mutua Madrid Masters

Ο Ρότζερ Φέντερερ φαίνεται, προς το παρόν, να είναι διατεθειμένος να πάρει μερικά ματς στα πόδια του στη φετινή χωμάτινη σεζόν και βρίσκεται στην αρχική λίστα συμμετοχών του Mutua Madrid Masters (30 Απριλίου-9 Μαΐου).

Ο 39χρονος τενίστας αγωνίστηκε, θυμίζουμε, για δύο μόνο ματς στο τουρνουά της Ντόχα στο сomeback του στο τουρ μετά από 14 μήνες απουσίας πριν αποφασίσει πως χρειάζεται και άλλο χρόνο προπόνησης και ανάκαμψης.

Η συμμετοχή του στη φετινή χωμάτινη σεζόν δεν θα πρέπει να θεωρείται, πάντως, ακόμα δεδομένη ενώ ο στόχος του είναι ξεκάθαρα να είναι πανέτοιμος αγωνιστικά το καλοκαίρι τόσο στο Wimbledon όσο και στο Τόκιο, στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Στην αρχική λίστα της Μαδρίτης βρίσκονται όλα τα κορυφαία ονόματα του αντρικού τουρ (Ναδάλ, Τζόκοβιτς, Τιμ, Μεντβέντεφ, Ζβέρεφ, Ρούμπλεφ, Σβάρτσμαν και ο Στέφανος Τσιτσιπάς ως Νο5 του ταμπλό).

Πηγή: Tennis24

2020 AP Photo/Dita Alangkara, File

TAGS ΡΟΤΖΕΡ ΦΕΝΤΕΡΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ