ΤΕΝΙΣ

Σβίατεκ: "Δουλέψτε με ψυχολόγους!"

Poland's Iga Swiatek celebrates winning the final match of the French Open tennis tournament against Sofia Kenin of the U.S. in two sets, 6-4, 6-1, at the Roland Garros stadium in Paris, France, Saturday, Oct. 10, 2020. (AP Photo/Christophe Ena)
Poland's Iga Swiatek celebrates winning the final match of the French Open tennis tournament against Sofia Kenin of the U.S. in two sets, 6-4, 6-1, at the Roland Garros stadium in Paris, France, Saturday, Oct. 10, 2020. (AP Photo/Christophe Ena) AP

Η νικήτρια του Ρολάν Γκαρός, Ίγκα Σβίατεκ, σε δηλώσεις της τόνισε το ρόλο που έχει παίξει η ψυχολόγος της στη εξέλιξή της ως αθλήτριας.

Ένα από τα μυστικά της επιτυχίας της 19χρονης Πολωνής, Ίγκα Σβίατεκ, κρύβεται και σε ένα μέλος του προπονητικού της τιμ!

Που δεν είναι άλλη από την προσωπική της ψυχολόγο, Ντάρια Αμπράμοβιτς με την οποία συνεργάζονται εδώ και πολλά χρόνια και έχει παίξει τεράστιο ρόλο στην εξέλιξη της, όπως η ίδια η Σβίατεκ εξομολογείται!

"Η δουλειά στο ψυχολογικό κομμάτι είναι περίπλοκη και δεν σταματά να εξελίσσεται. Η Ντάρια με καταλαβαίνει πολύ καλά και μιλάμε πολύ. Ο ψυχολόγος δεν είναι μόνο για τους ανθρώπους που έχουν προβλήματα, είναι και για αυτούς που θέλουν να εξελιχθούν.

Η δουλειά που κάνω με την Ντάρια ίσως να μην ταιριάζει σε όλους γιατί δεν θα ένιωθαν όλοι οι παίκτες άνετα με έναν ψυχολόγο αλλά η συμβουλή μου προς όλους τους παίκτες είναι να το δοκιμάσουν!" ανέφερε η νικήτρια του Ρολάν Γκαρός.

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ