AUSTRALIAN OPEN

Τάιλι: "Λογικό οι κορυφαίοι τενίστες να έχουν προνομιακή μεταχείριση"

O Νόβακ Τζόκοβιτς πανηγυρίζει την κατάκτηση του Australian Open το 2020
O Νόβακ Τζόκοβιτς πανηγυρίζει την κατάκτηση του Australian Open το 2020 AP PHOTO/ANDY WONG

Αφοπλιστικά ειλικρινής ο Κρεγκ Τάιλι, καθώς παραδέχθηκε ότι οι κορυφαίοι τενίστες στον κόσμο είναι λογικό να τυγχάνουν διαφορετικής μεταχείρισης.

Ειλικρινής και αφοπλιστικός ο Κρεγκ Τάιλι, καθώς παραδέχθηκε ότι οι κορυφαίοι τενίστες στον κόσμο είναι λογικό να τυγχάνουν διαφορετικής μεταχείρισης.

Ο ισχυρός άνδρας του Αυστραλέζικου τένις, έχει δεχθεί εξαιρετικά σχόλια για την προσπάθεια που έχει καταβάλει ο ίδιος και η ομάδα του τους τελευταίους μήνες, προκειμένου να πραγματοποιηθεί το Australian Open έστω και με αντίξοες συνθήκες.

Υπάρχουν, βέβαια και αρκετοί τενίστες που παραπονιούνται καθημερινά για τις πολύ δύσκολες συνθήκες διαμονής στη Μελβούρνη αλλά και την ειδική μεταχείριση κάποιων επίλεκτων αθλητών.

Στο στόχαστρο βρίσκονται οι τρεις κορυφαίοι της ATP, Τζόκοβιτς, Ναδάλ και Τιμ που σε αντίθεση με τους υπόλοιπους, περνάνε την καραντίνα στην Αδελαϊδα και όχι στη Μελβούρνη.

"Λαμβάνω τα μηνύματα που μιλάνε για προνομιακή μεταχείριση. Όμως, είναι οι κορυφαίοι στον κόσμο. Ο γενικός μου κανόνας λέει ότι αν είσαι ο κορυφαίος, αν είσαι πρωταθλητής Grand Slam, πρέπει να έχεις προνόμια. Είναι απλώς η φύση του επαγγέλματος και της δουλειάς. Θα έχεις σίγουρα καλύτερη συμφωνία, σε όλα" ανέφερε χαρακτηριστικά ο CEO της Tennis Australia και διευθυντής αγώνων του Australian Open.

Το πρώτο Major της χρονιάς θα ξεκινήσει στις 08 Φεβρουαρίου.

Πηγή: Tennis24

Photo Credits: AP Photo/Andy Wong

TAGS AUSTRALIAN OPEN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ