ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ

Τέλεια αρχή για τη Μαρία Σάκκαρη στην Οστράβα

Η Μαρία Σάκκαρη σε στιγμιότυπο από το Western Southern Open Tennis
Μαρία Σάκκαρη AP PHOTO/FRANK FRANKLIN II

Η Μαρία Σάκκαρη έκανε μια στιβαρή εμφάνιση στην πρεμιέρα της στο Όπεν της Οστράβα, επικράτησε της Κριστίνα Πλίσκοβα και τώρα την περιμένει η μεγάλη πρόκληση της Ελίνα Σβιτολίνα.

Η Μαρία Σάκκαρη θέλει να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο την φετινή σεζόν και το απέδειξε με την εξαιρετική εμφάνιση-νίκη κόντρα στην Κριστίνα Πλίσκοβα (6-3, 6-3).

Μία σεζόν που παρότι δεν είχαμε πέντε μήνες αγωνιστικής δράσης, η Μαρία μπόρεσε να ανέβει επίπεδο, να πετύχει το καλύτερο της αποτέλεσμα σε Grand Slam αλλά και να πετύχει πολύ μεγάλες νίκες με αποκορύφωμα την νίκη της επί της Σερίνα Γουίλιαμς στο Western and Southern Open.

Η Μαρία έκανε σπουδαίο ματς στην πρεμιέρα της στην Τσεχία και πήρε μια άτυπη ρεβάνς για την ήττα της από την Πλίσκοβα προ εβδομάδων στο τουρνουά του Παλέρμο.

Παρά το γεγονός ότι παραχώρησε επτά break points στην Πλίσκοβα, η Μαρία έσωσε τα έξι από αυτά σε ένα σημείο-κλειδί για το ματς μιας και οι επιστροφές της έκαναν θραύση και πλήγωσαν ανεπανόρθωτα την αντίπαλό της.

Στον 2ο γύρο, έχει την σούπερ πρόκληση να παίξει με το Νο1 του ταμπλό, Ελίνα Σβιτολίνα, την οποία και κέρδισε πέρσι με μια αδιανόητη ανατροπή στο Σαν Χοσέ για όσους το θυμούνται!

OSTRAVA OPEN DRAW | OOP (-1h)

Πηγή: Tennis24.gr

TAGS ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ INDIAN WELLS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ