MIAMI OPEN

Θρίαμβος για Μπάρτι στο Μαϊάμι

Ashleigh Barty of Australia poses with the trophy after winning her match against Bianca Andreescu of Canada during the finals at the Miami Open tennis tournament, Saturday, April 3, 2021, in Miami Gardens, Fla. Barty won 6-3, 4-0, as Andreescu retired due to injury. (AP Photo/Lynne Sladky)
Ashleigh Barty of Australia poses with the trophy after winning her match against Bianca Andreescu of Canada during the finals at the Miami Open tennis tournament, Saturday, April 3, 2021, in Miami Gardens, Fla. Barty won 6-3, 4-0, as Andreescu retired due to injury. (AP Photo/Lynne Sladky) @ 2021 LUCA BRUNO/ASSOCIATED PRESS

Απόλυτη κυρίαρχος και στον τελικό του φετινού WTA 1000 στο Μαϊάμι ήταν η Άσλεϊ Μπάρτι μέχρι του σημείου που η απίστευτα άτυχη Μπιάνκα Αντρέσκου αναγκάστηκε να αποσυρθεί λόγω τραβήγματος στο πόδι.

Απόλυτα θριαμβεύτρια στο Μαϊάμι η καταπληκτική Άσλεϊ Μπάρτι! Η 24χρονη τενίστρια υπερασπίστηκε τον τίτλο της (από το 2019) στη Φλόριντα μετά από την τρομάρα που πέρασε στο εναρκτήριο αγώνα της κόντρα στην Κούτσοβα (έσωσε match point) αλλά στη συνέχεια ήταν απλά ισοπεδωτική κερδίζοντας το ένα μετά το άλλο μεγάλα ονόματα του τουρ!

Δυστυχώς, ο τελικός τελείωσε άδοξα με την απόσυρση της Μπιάνκα Αντρέσκου στα μισά του δεύτερου σετ λόγω ενός τραβήγματος από ένα άσχημο πέσιμο που είχε.

Μέχρι εκείνου του σημείου, όμως, η Μπάρτι ήταν η απόλυτη κυρίαρχος του ματς και τελικά το ματς ολοκληρώθηκε στο 6-3, 4-0 με την Αυστραλή τενίστρια να γυρίζει θριαμβεύτρια στην Ευρώπη ώστε να προετοιμαστεί για τη χωμάτινη σεζόν!

Τι να πει κανείς για την απίστευτα άτυχη Μπιάνκα Αντρέσκου;

H 20χρονη τενίστρια έχει ταλαιπωρηθεί τόσο πολύ από τραυματισμούς παρά το νεαρό της ηλικίας της, άλλωστε δεν έπαιξε ματς μέσα στο 2020 εξαιτίας αυτού του λόγου.

Ελπίζουμε να μην είναι κάτι σοβαρό, ωστόσο, δεν μπόρεσε να συνεχίσει το ματς μετά την πτώση που είχε στο δεύτερο σφίγγοντας τα χείλη για να παίξει ένα ακόμα game μετά το ιατρικό timeout στο 0-3.

Παρά το άδοξο τέλος του τελικού, η Μπάρτι ήταν ξεκάθαρα η δίκαιη νικήτρια της διοργάνωσης κερδίζοντας στη σειρά τις Αζαρένκα, Σαμπαλένκα, Σβιτολίνα και τώρα Αντρέσκου για να βρεθεί ξανά στον θρόνο του τουρνουά!

Για όσο είδαμε τένις, ήταν ξεκάθαρα η καλύτερη τενίστρια όντας πολύ πιο φρέσκια από μια απίστευτα κουρασμένη Αντρέσκου από τον εξαντλητικό ημιτελικό κόντρα στη Μαρία Σάκκαρη.

Η Μπάρτι θεμελιώνει τη θέση της στο Νο1 του κόσμου ενώ η Αντρέσκου τη θέση της στο Τοπ10 ανεβαίνοντας στο Νο6.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Πηγή: Tennis24

TAGS MIAMI OPEN WTA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ