ΤΕΝΙΣ

Τζόκοβιτς: "Δεν συγκρίνομαι με Φέντερερ-Ναδάλ"

O Nόβακ Τζόκοβιτς πανηγυρίζει την κατάκτηση του Australian Open 2021
O Nόβακ Τζόκοβιτς πανηγυρίζει την κατάκτηση του Australian Open 2021 @ 2021 ANDY BROWNBILL/ASSOCIATED PRESS

Παρά το γεγονός ότι σύσσωμος ο κόσμος που παρακολουθεί τένις λατρεύει τη σύγκριση των τριών μεγάλων θρύλων του αθλήματος, ο Νόβακ Τζόκοβιτς δηλώσει ότι απέχει αυτής της διαδικασίας.

Η σύγκριση που θα βγάλει το "πόρισμα" για το ποιος είναι ο GOAT στο άθλημα του τένις καλά κρατεί τα τελευταία τουλάχιστον πέντε χρόνια αλλά ο Νόβακ Τζόκοβιτς δείχνει να έχει μια διαφορετική κοσμοθεωρία.

Μπορεί ο πατέρας του, Σρένταν, να συγκρίνει διαρκώς τον γιο τους με τους δύο θρύλους του αθλήματος και να θεωρεί πως τους έχει ήδη ξεπεράσει, εντούτοις, ο Νόβακ βλέπει τα πράγματα διαφορετικά.

"Συγκρίνω τον εαυτό μου μόνο με μένα και το πώς ήμουν στα 18 μου χρόνια. Όταν κάνω οποιαδήποτε άλλη σύγκριση, με πιάνει ζαλάδα. Έχω νευριάσει πάρα πολλές φορές στην καριέρα μου διαβάζοντας για αυτές τις συγκρίσεις. Προσωπικά, έχω πάψει να συγκρίνομαι με τον Φέντερερ και τον Ναδάλ εδώ και πέντε χρόνια σίγουρα. Βασικά, δεν συγκρίνομαι με κανέναν.

Έχω γράφω τη δική μου προσωπική ιστορία που μόνο εγώ τη γνωρίζω στο 100% γιατί την έχω ζήσει! Για αυτούς τους λόγους, ξέρω τι θέλω στην καριέρα μου, με την οικογένειά μου και γενικότερα στη ζωή μου".

Τον λες και απόλυτα ισορροπημένο και κατασταλαγμένο!

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ