ΣΤΗΛΕΣ

Poll: Ποια ομάδα πιστεύετε ότι θα κατακτήσει το πρωτάθλημα;

Poll: Ποια ομάδα πιστεύετε ότι θα κατακτήσει το πρωτάθλημα;
REPORTER IMAGES

Το πρωτάθλημα της Super League Interwetten εκινάει και το Sport24.gr ζητά από τους αναγνώστες του να επιλέξουν ποια ομάδα πιστεύουν ότι θα κόψει πρώτη το νήμα και θα κατακτήσει τον τίτλο.

Το φετινό πρωτάθλημα της Super League θα είναι αρκετά ιδιαίτερο λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και των αλλαγών που έχει επιφέρει. Ακόμα παραμένει άγνωστο το πότε θα δούμε κόσμο στα γήπεδα και σε ποιο ποσοστό, τα κρούσματα πάντα αποτελούν αστάθμητο παράγοντα που μπορούν να επηρεάσουν τα δεδομένα και εν ολίγοις προχωράμε σε αχαρτογράφητα νερά, όπως βέβαια ισχύει σε όλο τον κόσμο.

Με αυτό το δεδομένο εκκινεί και η δράση στη χώρα μας και το Sport24.gr ζητά από τους αναγνώστες του να επιλέξουν ποια ομάδα πιστεύουν ότι θα κόψει πρώτη το νήμα και θα κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Θα 'ναι ο κάτοχος του τίτλου Ολυμπιακός που φέτος θα έχει αρκετές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ του, αλλά έχει διατηρήσει για τρίτη σεζόν τον Πέδρο Μαρτίνς ή ο ΠΑΟΚ έχει τα φόντα να επανέλθει στην κορυφή, έχοντας διαιτηρήσει τον κορμό του μέχρι στιγμής και κράτησε τον Αμπέλ Φερέιρα στον πάγκο του;

Η ΑΕΚ του Μάσιμο Καρέρα είναι σε θέση να παρουσιαστεί πιο ανταγωνιστική φέτος και να μείνει στη μάχη του τίτλου μέχρι το τέλος, επαναλαμβάνοντας τη σεζόν 2017-18 ή ο Παναθηναϊκός του Ντάνι Πογιάτος μπορεί να αποτελέσει την έκπληξη και να κάνει πορεία πρωταθλητισμού, έχοντας πλέον αφήσει σε αρκετά μεγάλο βαθμό πίσω του τα οικονομικά θέματα που τον ταλάνιζαν τα προηγούμενα χρόνια;

Από 'κει και πέρα, υπάρχει και η επιλογή "άλλη ομάδα", για όποιον πιστεύει ότι μπορεί να υπάρξει σύλλογος που θα μπει... σφήνα στους Big-4 και θα μπορέσει να τους αμφισβητήσει. Όπως και να 'χει, ο φετινός μαραθώνιος θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον και αναμένουμε τις μάχες στον αγωνιστικό χώρο, πάντα με την ελπίδα να περιοριστούν οι εντάσεις και το άσχημο κλίμα, να ελεγχθεί ο Covid-19 και οι πραγματικοί πρωταγωνιστές να 'ναι μονάχα οι ποδοσφαιριστές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ