ΣΤΗΛΕΣ

Poll: Ποιο αθλητικό γεγονός θα ήθελες να παρακολουθήσεις από κοντά;

Poll: Ποιο αθλητικό γεγονός θα ήθελες να παρακολουθήσεις από κοντά;

Σου προτείνουν να παρακολουθήσεις -με όλα τα έξοδα πληρωμένα- ένα και μόνο ένα αθλητικό γεγονός. Το Sport24.gr σου προσφέρει τις επιλογές και περιμένει να μάθει που θα... εξαργύρωνες το δώρο σου.

Στην εποχή της πανδημίας, στην εποχή που δεχόμαστε καταιγισμό αρνητικών ειδήσεων και εξελίξεων, όλοι προσπαθούμε να σκεφτόμαστε θετικά. Κάνουμε και όνειρα, έστω και αν προς το παρόν η πραγματοποίησή τους δεν είναι εφικτή. Άνθρωποι του αθλητισμού είμαστε, οπότε όλοι έχουμε έναν στόχο για ένα ταξίδι που θα συνδυαστεί με ένα σημαντικό γεγονός.

Αν σας έλεγαν, λοιπόν, ότι μπορείτε να επιλέξετε ένα και μόνο ένα event και να το παρακολουθήσετε με όλα τα έξοδα πληρωμένα, ποιο θα ήταν αυτό; Όπως θα δείτε, σας δίνουμε αρκετές επιλογές. Από ένα ματς NBA στο γήπεδο της αγαπημένης σας ομάδας μέχρι έναν αγώνα τένις στο Ρολάν Γκαρός ή το Γουίμπλεντον και από ενα Grand Prix της Φόρμουλα 1 μέχρι μια σπουδαία αναμέτρηση πυγμαχίας, έχετε μια ευρεία γκάμα για να επιλέξετε αυτό που θα κρατούσατε σαν μια όμορφη ανάμνηση για το υπόλοιπο της ζωής σας.

Δείτε τις επιλογές, ψηφίστε και μοιραστείτε το κείμενο με τους φίλους σας:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ