ΣΤΗΛΕΣ

Poll: Ποιος είναι ο κορυφαίος ξένος στην ιστορία του Ολυμπιακού;

Poll: Ποιος είναι ο κορυφαίος ξένος στην ιστορία του Ολυμπιακού;

Το Sport24.gr γυρίζει πίσω το χρόνο και αναζητά τον κορυφαίο ξένο στην ιστορία του μπασκετικού Ολυμπιακού. Την επιλογή καλείστε να κάνετε εσείς.

Ποιος είναι ο κορυφαίος ξένος στην ιστορία του μπασκετικού Ολυμπιακού; Η συντακτική ομάδα του Sport24.gr έκανε την προεπιλογή και σας καλεί να ψηφίσετε μέσα από μια λίστα 10 παικτών.

Για άλλους ο κορυφαίος είναι ο Ζάρκο Πάσπαλιε, που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην αναγέννηση της ομάδας στις αρχές της δεκαετίας του 90'. Για άλλους ο κορυφαίος σουτέρ που φόρεσε τα ερυθρόλευκα, ο Εντι Τζόνσον. Ή ο Ντέιβιντ Ρίβερς, που οδήγησε τον Ολυμπιακό στην πρώτη EuroLeague της ιστορίας του. Λίγο πριν, ο Ρόι Τάρπλεϊ και ο Γουόλτερ Μπέρι έκαναν τα... μαγικά τους και έμειναν αξέχαστοι στον κόσμο.

Υπάρχουν κι άλλοι πολλοί. Ο αείμνηστος Αλφόνσο Φορντ. Η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του τμήματος, ο Τζος Τσίλντερς και ο Λίνας Κλείζα, που οδήγησαν τον Ολυμπιακό σε συνεχόμενα Final Four. Ο Κάιλς Χάινς και ο Εϊσι Λο, που πήραν δύο EuroLeague με τους ερυθρόλευκους.

Πρόκειται για δέκα παίκτες που το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να επιλέξετε στο poll που ακολουθεί, αυτόν που θεωρείτε πως αποτέλεσε τον κορυφαίο μη Έλληνα που φόρεσε ως σήμερα τα ερυθρόλευκα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ