ΣΤΗΛΕΣ

Poll: Ποιος είναι ο φετινός MVP του Ολυμπιακού;

CHAMPIONS LEAGUE / ÊÑÁÓÍÏÍÔÁÑ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ÊÑÁÓÍÏÍÔÁÑ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός στέφθηκε πανάξιος πρωταθλητής για την σεζόν 2019-20 και το Sport24.gr ζητά από τους αναγνώστες του να επιλέξουν τον φετινό MVP των Πειραιωτών στη Super League 1.

Η φετινή ξέφρενη πορεία του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα, σφραγίστηκε με τον τίτλο. Οι Πειραιώτες έκοψαν πρώτοι το νήμα για 45η φορά στην πλούσια ιστορία τους και δικαιωματικά η κούπα καταλήγει στο λιμάνι. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς ήταν η πιο σταθερή σε όλη την διάρκεια της σεζόν, έπαιξε όμορφο ποδόσφαιρο και δεν αμφισβητήθηκε η κυριαρχία της από τους αντιπάλους της.

Φυσικά, οι ερυθρόλευκοι είχαν και τους πρωταγωνιστές τους. Εκείνους τους παίκτες-κλειδιά που έκαναν την διαφορά και διεκδικούν τον τίτλο του MVP της σεζόν για τη Super League 1. Προφανώς και ο τίτλος ήταν ομαδική υπόθεση, εντούτοις κάποιοι ποδοσφαιριστές ξεχώρισαν και έβαλαν για τα καλά την σφραγίδα τους στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Το Sport24.gr επέλεξε έξι πoδοσφαιριστές συν την επιλογή "Άλλος παίκτης" και ζητά από τους αναγνώστες του να επιλέξουν τον πολυτιμότερο για την σεζόν 2019-20 στο δρόμο για την επιστροφή στην κορυφή έπειτα από δυο χρόνια.

Ο ηγέτης στην άμυνα, Ρούμπεν Σεμέδο, ο σπουδαίος Γκιλιέρμε με την αξιοθαύμαστη σταθερότητα όλη τη σεζόν, το μοτεράκι Μαντί Καμαρά με τη σπουδαία απόδοση σε κρίσιμα ματς, η σπουδαία μορφή που λέγεται Ματιέ Βαλμπουενά, που μοιράζει τις ασίστ ακόμα και στον ύπνο του, ο Κώστας Τσιμίκας που κάνει χρονιά για μεταγραφή στο εξωτερικό και η μηχανή παραγωγής τερμάτων, Γιουσέφ Ελ Αραμπί, είναι οι υποψήφιοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ