ΣΤΗΛΕΣ

Poll: Ποιος είναι κορυφαίος ξένος στην ιστορία του Παναθηναϊκού;

ΠΑΟ-ΜΑΚΑΜΠΙ-ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ-ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ0-ΦΩΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΜΠΟΝΤΙΡΟΓΚΑ
ΠΑΟ-ΜΑΚΑΜΠΙ-ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ-ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ0-ΦΩΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΜΠΟΝΤΙΡΟΓΚΑ EUROKINISSI

Το Sport24.gr γυρίζει πίσω το χρόνο και αναζητά τον κορυφαίο ξένο στην ιστορία του μπασκετικού Παναθηναϊκού. Την επιλογή καλείστε να κάνετε εσείς.

Ποιος είναι ο κορυφαίος ξένος στην ιστορία του μπασκετικού Παναθηναϊκού; Η συντακτική ομάδα του Sport24.gr έκανε την προεπιλογή και σας καλεί να ψηφίσετε μέσα από μια λίστα 10 παικτών.

Πολλοί θα έλεγαν ότι το μεγαλύτερο όνομα που ήρθε ποτέ στην Ελλάδα, είναι αυτό του Ντομινίκ Γουίλκινς, ο οποίος μάλιστα ήταν μέλος της ομάδας που έφερε το πρώτο ευρωπαϊκό στο Παρίσι το 1996, σε μια σεζόν που ο Παναθηναϊκός έφτασε στην κορυφή της Ευρώπης και συνάμα πήρε και το Κύπελλο Ελλάδας, ενώ έφτασε και στους τελικούς του πρωταθλήματος. Ο Αμερικανός σούπερ σταρ έκανε τρομερή σεζόν με την πράσινη φανέλα.

Άλλοι θα υποστήριζαν ότι ήταν ο ένας και μοναδικός Ντέγιαν Μποντιρόγκα, που σάρωσε τα πάντα όσο έπαιξε στον Παναθηναϊκό. Ευρωπαϊκό στη Θεσσαλονίκη, ευρωπαϊκό στη Μπολόνια, αναρίθμητοι εγχώριοι τίτλοι με το τριφύλλι.

Φυσικά, ποιος μπορεί να βγάλει από τη λίστα αυτή τον εξαιρετικό Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, τους ΝΒΑers Ντίνο Ράτζα και Μπάιρον Σκοτ, που επίσης έγραψαν ιστορία με τον Παναθηναϊκό ή τον Στόγιαν Βράνκοβιτς, ο οποίος έκανε το σπριντ της ζωής του για να σταματήσει τον Μοντέρο στην τελευταία φάση του τελικού στο Παρίσι.

Ο Μάικ Μπατίστ προσέφερε όσο κανένας άλλο ξένος στον Παναθηναϊκό, όντας συνυφασμένος με τεράστιες εγχώριες και διεθνείς επιτυχίες του Παναθηναϊκού, οι Ρέμπρατσα, Πέκοβιτς και Μίντλεντον σήκωσαν επίσης πρωταθλήματα και στέφθηκαν Πρωταθλητές Ευρώπης.

Πρόκειται για δέκα παίκτες που το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να επιλέξετε στο poll που ακολουθεί, αυτόν που θεωρείτε πως αποτέλεσε τον κορυφαίο μη Έλληνα που φόρεσε ως σήμερα τα πράσινα. Αν μη τι άλλο, δύσκολη η επιλογή...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ