ΣΤΗΛΕΣ

Poll: Ποιος είναι ο MVP του φετινού Ολυμπιακού;

SUPERLEAGUE / ΦΙΕΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ 45ου ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ / ΑΠΟΝΟΜΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΦΙΕΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ 45ου ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ / ΑΠΟΝΟΜΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το 45ο πρωτάθλημα της ιστορίας του και το Sport24.gr ζητά από τους αναγνώστες του να ψηφίσουν τον MVP των Πειραιωτών στη φετινή Super League 1 ανάμεσα σε επτά επιλογές.

Η φετινή πορεία του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα ήταν εκπληκτική, με τους Πειραιώτες να κόβουν πρώτοι το νήμα με διαφορά 18 βαθμών από τον δεύτερο ΠΑΟΚ. Ο Πέδρο Μαρτίνς έφτιαξε ένα εξαιρετικό σύνολο, το οποίο απέδωσε πολύ όμορφο ποδόσφαιρο και ο καθένας είχε τη δική του συνεισφορά στον ερυθρόλευκο τίτλο.

Παρ' όλα αυτά, υπήρξαν ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν, που έδωσαν το κάτι παραπάνω και δικαιούνται τον τίτλο του MVP. Το Sport24.gr επέλεξε επτά παίκτες και ζητά από τους αναγνώστες του να ψηφίσουν τον κορυφαίο για τη σεζόν 2019-20 στη Super League 1.

Ο κέρβερος Σα, ο ογκόλιθος Σεμέδο, ο πυραυλοκίνητος Τσιμίκας, ο εγκεφαλικός Γκιλιέρμε, το μοτεράκι Καμαρά, ο μοναδικός Βαλμπουενά και ο εκτελεστής Ελ Αραμπί είναι οι υποψήφιοι για τον τίτλο του καλύτερου του φετινού πρωταθλητή Ολυμπιακού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ