Η Επιτροπή Κυπέλλου εισηγήθηκε τη Ριζούπολη για έδρα του τελικού Ολυμπιακός - ΑΕΚ, αλλά ήδη υπάρχουν αντιδράσεις. Πού πρέπει να διεξαχθεί ο αγώνας; Η... μπάλα στα πόδια των αναγνωστών του Sport24.gr.

Ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ θα αναμετρηθούν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ο οποίος θα γίνει -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- στις 26 Ιουλίου (21:00). Μάλιστα, η Επιτροπή Κυπέλλου εισηγήθηκε την διεξαγωγή του στη Ριζούπολη και μέσα στην εβδομάδα αναμένεται η ανακοίνωση από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ.

ADVERTISING

Η πλευρά του Ολυμπιακού αντιδράει σε αυτό το ενδεχόμενο και προτείνει άλλα γήπεδα όπως την Τούμπα και το Κλεάνθης Βικελίδης, ενώ αποτέλεσε και πεδίο αντιπαράθεσης ανάμεσα σε οπαδούς των δυο φιναλίστ. Όπως και να 'χει, είναι ένα θέμα που έχει δημιουργήσει αντεγκλήσεις και ένταση, αν και ο τελευταίος λόγος ανήκει στην Ομοσπονδία και όχι στις ομάδες.

ADVERTISING

Πού πρέπει να γίνει ο τελικός κατά την άποψή σας; Οι αναγνώστες του Sport24.gr παίρνουν την... πάσα για να καταθέσουν την γνώμη τους. Πρέπει να γίνει σε ένα από τα γήπεδα που παίζουν οι ομάδες, σε κάποιο άλλο γήπεδο της Αθήνας ή να μετακομίσει στη συμπρωτεύουσα;