ΣΤΗΛΕΣ

Poll: Σε ποιον θα δίνατε σήμερα τη Χρυσή Μπάλα;

Poll: Σε ποιον θα δίνατε σήμερα τη Χρυσή Μπάλα;

Το "France Football" ανακοίνωσε πως δεν θα απονεμηθεί στον κορυφαίο ποδοσφαιριστή της χρονιάς η "Χρυσή Μπάλα" εξαιτίας του κορονοϊού. Εσείς σε ποιον θα δίνατε σήμερα το βραβείο; Η... μπάλα στους αναγνώστες του Sport24.gr.

H πανδημία του κορονοϊού επηρέασε την απονομή της "Χρυσής Μπάλας" για το 2020. Το "France Football" εξεδωσε ανακοίνωση και γνωστοποίησε πως για πρώτη φορα απ' το 1956 δεν θα δοθεί το βραβείο στον κορυφαίο ποδοσφαιριστή της σεζόν.

Ναι μεν υπολείπονται παιχνίδια για το φινάλε της σεζόν, εντούτοις ειδικά με τον τρόπο που θα γίνουν οι αγώνες του Champions League μέχρι το φινάλε, δεν θεωρείται αξιόπιστο το δείγμα ως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, ώστε να ανακηρυχθεί ο κορυφαίος για το 2020.

Θυμίζουμε πως τη "Χρυσή Μπάλα" για το 2019 κατέκτησε ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος έφτασε τις έξι, ξεπερνώντας τον Κριστιάνο Ρονάλντο που έχει πέντε κατακτήσεις. Ο Αργεντινός στράικερ επέστρεψε στο θρόνο του μετά το 2015, όταν και πάλι είχε βρεθεί στην πρώτη θέση της λίστας.

Εσείς ποιον θα ψηφίζατε ως κορυφαίο για το 2020, αν γινόταν η ψηφοφορία; Το Sport24.gr επέλεξε δέκα ποδοσφαιριστές που έκαναν φέτος πολύ καλή χρονιά και η... μπάλα περνάει στους αναγνώστες, προκειμένου να επιλέξουν τον παίκτη που θα έπρεπε να κατακτήσει το βραβείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ