ΣΤΗΛΕΣ

Quiz: Πόσο καλά γνωρίζεις τον Βασίλη Κικίλια και τον Νίκο Χαρδαλιά;

Επίσκεψη του υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια και του υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Χαρδαλιά στο κέντρο επιχειρήσεων του ΕΚΑΒ, και στο συντονιστικό κέντρο επιχειρήσεων Υγείας, την Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020.
(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Επίσκεψη του υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια και του υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Χαρδαλιά στο κέντρο επιχειρήσεων του ΕΚΑΒ, και στο συντονιστικό κέντρο επιχειρήσεων Υγείας, την Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Γνωρίζετε ότι ο Υπουργός Υγείας και ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων προέρχονται από τον αθλητισμό...Αν ναι, πόσο καλά τους ξέρετε; Αν οχι, ευκαιρία να τους μάθετε. Το κουίζ βάζει ερωτήσεις, δίνει και απαντήσεις.

Τι σχέση μπορεί να έχει ο αθλητισμός με την πολιτική. Εχουν και παρά έχουν. Ειδικά στην περίπτωση της νυν κυβέρνησης, καθώς δύο σημαντικά στελέχη που πρωταγωνιστούν μάλιστα στη μάχη με τον κορονοϊό και βρίσκονται καθημερινά στα "σπίτια" μας για να μας ενημερώνουν, έχουν μπασκετικό παρελθόν.

Ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλας υπήρξε μπασκετμπολίστας και μάλιστα υψηλού επιπέδου. Με συμμετοχή στην EuroLeague, παρουσία στις Εθνικές ομάδες.

Ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, ήταν Δήμαρχος Βύρωνα και παράλληλα διοικητικός ηγέτης της απόλυτα επιτυχημένης της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Αθηναϊκού, που έγραψε ξεχωριστή ιστορία με τα επιτεύγμά της.

Για να δούμε, λοιπόν, πόσα καλά ξέρετε το αθλητικό παρελθόν του Βασίλη Κικίλια και τον Νίκο Χαρδαλιά. Κι αν δεν το ξέρετε, ευκαιρία να το μάθετε από τις σωστές απαντήσεις...

Πάμε λοιπόν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ