Η Λάτσιο δίνει τη δυνατότητα στους οπαδούς της να κλείσουν νοερά θέση στο "Ολίμπικο" για το φινάλε της σεζόν και η Άννα Φάλκι θα είναι μία εξ αυτών μέσω μίας εντυπωσιακής γυμνής φωτογραφίας της.

Η Serie A αναμένεται να επιστρέψει στη δράση στις 20 Ιουνίου για την ολοκλήρωση της σεζόν μετά από τρίμηνη αποχή, με το άσχημο της υπόθεσης να είναι πάντως ότι τα ματς θα διεξαχθούν χωρίς κόσμο στις εξέδρες ελέω του φόβου του κορονοϊού.

ADVERTISING

Αυτό έχει κανει αρκετές ομάδες να ψάχνουν τρόπους για να εμψυχώσουν τους παίκτες τους και να τους κάνουν να μην αισθάνονται μόνοι όταν θα παίζουν εντός έδρας και μία από αυτές είναι η Λάτσιο.

Όπως έκανε γνωστό η ομάδα της αιώνιας πόλης, στα εντός έδρας παιχνίδια της μέχρι το φινάλε της σεζόν θα υπαρχουν φωτογραφίες οπαδών της σε αρκετά καθίσματα του "Ολίμπικο", με την Άννα Φάλκι να μη χάνει την ευκαιρία και να δηλώνει "παρούσα" μέσω αισθησιακής φωτογραφίας της.

Inline ImageΣε αυτήν εμφανίζεται γυμνή όπου κρατάει μόνο ένα κασκόλ των μπιανκοτσελέστι, με τη διάσημη φαν της Λάτσιο αλλά και ηθοποιό και μοντέλο, να δηλώνει χαρακτηριστικά στο Rai Radio 1:

ADVERTISING

"Επέλεξα μία από τις συνηθισμένες μου selfies με το κασκόλ, μόνη στο σπίτι. Αυτή τη φωτογραφία τη χρησιμοποιών αρκετά συχνά στο Instagram και έχει φέρει τύχη ως τώρα στη σεζόν.

Νομίζω ότι θα φαίνεται μόνο το κασκόλ και το πρόσωπό μου. Θα βρίσκεται αρκετά μακριά από τον αγωνιστικό χώρο και έτσι δεν θα αποσπώ τους παίκτες".

Η Άννα Φάλκι με τη φανέλα της Λάτσιο

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Χωρίς ρούχα για χάρη της Λάτσιο η Άννα Φάλκι!
O καυτός πανηγυρισμός της Άννα Φάλκι για την Λάτσιο