VIRAL

Εμμανουήλ Καραλής: Το... γύρισε στο ποδόσφαιρο για χάρη του Πανηλειακού

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ Α/Γ 2020 / 2η ΗΜΕΡΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ Α/Γ 2020 / 2η ΗΜΕΡΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Έλληνας πρωταθλητής στο άλμα επι κοντώ το... γύρισε για λίγο στο ποδόσφαιρο, καθώς όπως γνωστοποίησε μέσω Instagram έκανε προπόνηση με την ομάδα του Πανηλειακού.

Ξεκίνημα νέας καριέρας για τον Εμμανουήλ Καραλή. Η μήπως όχι; Ο 20χρονος άλτης γνωστοποίησε μέσω Instagram την ενασχόληση του με το ποδόσφαιρο και την... ένταξη του στον Πανηλειακό.

Ο Έλληνας πρωταθλητής στο άλμα επι κοντώ επισκέφθηκε την προπόνηση του Πανηλειακού και έζησε μία πρωτόγνωρη για τον ίδιο εμπειρία. Το ποστάρισμα του συνοδεύτηκε με φωτογραφίες από τις... υπογραφές και την παρουσίαση του στην ομάδα του Πύργου.

Εμμανουήλ Καραλής: Το... γύρισε στο ποδόσφαιρο για χάρη του Πανηλειακού

Λίγο αργότερα ο επίσημος λογαριασμός του Πανηλεικού τον ευχαρίστησε για την παρουσία του στο προπονητικό κέντρο της Συντριάδας, τονίζοντας ότι έδωσε δύναμη σε όλα τα μέλη της ομάδας πριν την έναρξη μιας δύσκολης και απαιτητικής χρονιάς.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανάρτηση της ομάδας του Πύργου:

"Το κατώφλι του Προπονητικού Κέντρου του Πανηλειακού στη Συντριάδα πέρασε το απόγευμα της Παρασκευής το ... νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας, ο Εμμανουήλ Καραλής. Συνοδευόμενος από τον πατέρα του Χάρη, πρώην πρωταθλητή στο Δέκαθλο και παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Εθνικού Πύργου, καθώς και από την αδερφή του Αγγελική, ο Πυργιώτης πρωταθλητής στο Άλμα Επί Κοντώ και παγκόσμιος ρέκορντμαν στην κατηγορία U-20 υπέγραψε το ... συμβόλαιό του με τον Πανηλειακό υπό το βλέμμα των προπονητών της ομάδας μας, Ανδρέα Τρυφωνόπουλου και Σάκη Θεοδωρακόπουλου, γνωρίστηκε με τους ... νέους του συμπαίκτες και έλαβε μέρος στην πρώτη του προπόνηση με τα ερυθρόλευκα, αποδεικνύοντας μάλιστα ότι η επαφή του με την μπάλα είναι πολύ καλή.

Εμμανουήλ, σε ευχαριστούμε για αυτό το όμορφο απόγευμα και για τις χαρούμενες στιγμές που χάρισες σε ποδοσφαιριστές και προπονητές της ομάδας μας, δίνοντας δύναμη σε όλους μας πριν την έναρξη μιας δύσκολης και απαιτητικής χρονιάς με μόνο στόχο την επάνοδο του Πανηλειακού στη Γ' Εθνική.

Τα καλύτερα και σημαντικά είναι μπροστά σου! Keep Flying... Μανόλο".

Εμμανουήλ Καραλής: Το... γύρισε στο ποδόσφαιρο για χάρη του Πανηλειακού
TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ