VIRAL

Έθεσε εκτός λειτουργίας το VAR για να φορτίσει το κινητό του!

Referee Fernando Guerrero checks the VAR before awarding a penalty kick to America during a Mexican soccer league match against Guadalajara at Azteca stadium in Mexico City, Saturday, Sept. 28, 2019. (AP Photo/Eduardo Verdugo)
Referee Fernando Guerrero checks the VAR before awarding a penalty kick to America during a Mexican soccer league match against Guadalajara at Azteca stadium in Mexico City, Saturday, Sept. 28, 2019. (AP Photo/Eduardo Verdugo) AP

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα στην Σαουδική Αραβία, με υπάλληλο σταδίου να θέτει εκτός λειτουργίας το σύστημα VAR για να φορτίσει το κινητό του!

Μία από τις τρελές ιστορίες που θα μπορούσαν να λάβουν χώρα εν έτει 2019 στο ποδόσφαιρο, αποκάλυψε το τηλεοπτικό δίκτυο "Εspn", με φόντο την Σαουδική Αραβία.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του αγώνα πρωταθλήματος μεταξύ της Αλ Νασρ και της Αλ Φατέχ, ο διαιτητής πήγε να ελέγξει μία φάση στο μόνιτορ του γηπέδου για να τον βοηθήσει το VAR να πάρει τη σωστή απόφαση, όμως έμεινε στήλη άλατος.

Και αυτό γιατί δεν υπήρχε εικόνα για να δει την φάση και να την τσεκάρει! Η αιτία; Το μόνιτορ είχε τεθεί εκτός λειτουργίας καθώς ένας από τους υπαλλήλους του γηπέδου είχε τη φαεινή ιδέα να βγάλει το καλώδιο που συνέδεε το κύκλωμα του VAR με το μόνιτορ του αγωνιστικού χώρου και να το συνδέσει με το κινητό του τηλέφωνο για να το φορτίσει!

Έθεσε εκτός λειτουργίας το VAR για να φορτίσει το κινητό του!

Αποτέλεσμα; Η φόρτιση πέτυχε, η χρήση του VAR απέτυχε παταγωγώς.

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ