VIRAL

Europa league: Πέταξαν κουτάκια μπύρας στον Σιδηρόπουλο

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Οι αποφάσεις του Έλληνα διαιτητή εξαγρίωσαν τους Βέλγους, που του πέταξαν κουτάκια μπύρας κατά την διάρκεια της παράτασης αλλά και στο τέλος της αναμέτρησης.

Σκηνές απείρου κάλλους στο παιχνίδι της Αντβέρπ με την Άλκμααρ για τα play-off του Europa League. Οι Βέλγοι έμειναν από νωρίς με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ντιεμερσί Μποκανί, ενώ στο 73ο' λεπτό ο Έλληνας ρέφερι απέβαλε και τον Λάμκελ Ζε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφού πανηγύρισε βγάζοντας την φανέλα του μετά το γκολ που πέτυχε.

Με την Αντβέρπ να έχει μείνει με 9 ποδοσφαιριστές, οι Ολλανδοί ισοφάρισαν στο 90ο' λεπτό, έστειλαν το ματς στην παράταση και στην συνέχεια έκαναν πάρτι.

Κάπου εκεί τα πράγματα άρχισαν να ξεφεύγουν καθώς στο 115ο' λεπτό και με το σκορ στο 1-4 υπέρ της Άλκμααρ, οι οπαδοί της βελγικής ομάδας άρχισαν να πετούν κουτάκια μπύρας στον Σιδηρόπουλο, ενώ επιχείρησαν να μπουν στον αγωνιστικό χώρο, με την ασφάλεια να τους κρατά κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

Με το σφύριγμα της λήξης τα αίματα άναψαν ξανά καθώς βροχή από πλαστικά ποτήρια και κουτάκια μπύρας εκσφενδονίστηκαν ξανά προς τον Έλληνα διαιτητή, χωρίς ευτυχώς να καταγραφεί κάποιος τραυματισμός.

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ