VIRAL

Φίλαθλοι της Μπρίστολ Ρόβερς πέτυχαν... πορνό αντί για αγώνα στη λέσχη του γηπέδου

Φίλαθλοι της Μπρίστολ Ρόβερς πέτυχαν... πορνό αντί για αγώνα στη λέσχη του γηπέδου

Φίλαθλοι της Μπρίστολ Ρόβερς που βρέθηκαν στη λέσχη του γηπέδου της ομάδας, αντί για αγώνα στις τηλεοράσεις, "αναγκάστηκαν" να δουν κανάλι με πορνό περιεχόμενο! (pics)

Οι Άγγλοι φίλαθλοι που ήθελαν να δουν το Μπρίστολ Ρόβερς - Κρόλι για το League Cup από τη λέσχη του γηπέδου, είχαν την... ατυχία να παρακολουθήσουν πορνό αντί του αγώνα, στις τηλεοράσεις της αίθουσας.

Οι δέκτες στη λέσχη του "Μεμόριαλ Στέιντιουμ" βρέθηκαν συντονισμένοι με ένα κανάλι ακατάλληλου περιεχομένου, όπου ημίγυμνες γυναίκες συνομιλούσαν τηλεφωνικά με τηλεθεατές και... υπάκουαν στα διάφορα αιτήματά τους.

Το κανάλι "Babestation" κάποια στιγμή εξαφανίστηκε από τις τηλεοράσεις, αλλά εμφανίστηκε ξανά χωρίς κανείς να μπορεί να καταλάβει πως (και κυρίως ποιος) αλλάζει το κανάλι στις οθόνες!

"Την πρώτη φορά νομίζαμε ότι ήταν απλά μία διαφήμιση όμως στη συνέχεια το ποδόσφαιρο επανήλθε στις οθόνες και όποιος είχε το τηλεχειριστήριο, το άλλαζε ξανά και ξανά και υπήρχαν πανηγυρισμοί", αφηγήθηκε στο "BBC Bristol" ένας φίλαθλος που βρέθηκε στο μπαρ.

Ο πρόεδρος της Μπρίστολ Ρόβερς, Στιβ Χάμελ, υποσχέθηκε έρευνα γύρω από το συμβάν και εξήγησε: "Κάναμε μεγάλη ανακαίνιση στη λέσχη και στα μπαρ μας αυτό το καλοκαίρι και πήραμε 14-15 νέες τηλεοράσεις. Υποψιάζομαι ότι υπήρχε ένα κενό ασφαλείας και κάποιος το εκμεταλλεύτηκε".







Την ίδια στιγμή, η μεγάλη αντίπαλος στην πόλη, Μπρίστολ Σίτι, έκανε tweet στο οποίο... πείραξε την Μπρίστολ Ρόβερς για το συμβάν: "Δεν μπορούμε να σας υποσχεθούμε Babestation, λυπούμαστε. Οι τηλεοράσεις μας έχουν γονικό έλεγχο".

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ